Home Articole Ce face Auchan cu salariile angajatilor dupa masurile Guvernului

Ce face Auchan cu salariile angajatilor dupa masurile Guvernului

8130
2

Grupul Auchan a anunţat că sala­riile nete ale celor circa 10.000 de salariaţi nu vor fi afectate de mă­surile fiscale anunţate recent de guvern. Începând cu 1 ia­nua­rie 2018 contribuţiile vor trece din sar­cina angajatorului în cea a anga­ja­tu­lui, iar impozitul pe venit va scă­dea de la 16% la 10%.

„Este greu de cal­cu­lat costul acestor mo­di­ficări pentru că nu există încă o me­to­dă cla­ră de cal­cul. Ce pu­tem spune sigur es­te că sa­lariul net al an­ga­ja­ţilor nu va fi afec­tat, ba chiar va fi cel pu­ţin la fel de mare du­pă implementare“, spu­ne Francois Mar­chand, direc­to­rul de re­surse umane al companiei.

El mai spune că în­că de dinainte de adop­tarea acestor măsuri de către Executiv compania a decis ca de la 1 noiembrie să majoreze cu 30% salariile angajaţilor poli­va­lenţi. Este vorba de salariaţii cu mini­mum un an de experienţă, care şi-au ter­minat şcolarizarea, scrie zf.ro

2 COMMENTS

  1. Pe mine ma amuza reactia “la cheie” a doua “multinationale” din comert care anunta ca totul e ok si salariile vor creste astfel incat nimeni nu va fi prejudiciat.Sigur ca ma bucur sa aflu ca distinsele doamne casiere si cele care aranjeaza marfa in raft isi vor pastra venitul intact,problema pe care mi-o pun e cate dintre sutele de firme ce aprovizioneaza aceste hiprmarketuri vor dori,vor putea sa faca acelasi lucru…Daca alea reduc ori pleaca in primul rand vor creste preturile la raft daca nu cumva multe produse listate vor disparea iar concurenta romaneasca stiti voi ce face,cum profita in asemenea situatii.

  2. Abia astept sa vad incasarile la bugetul asigirarilor sociale pe luna ianuarie 2018 in comparatie cu ianuarie 2017.
    Si in general, sa vad incasarile la buget in 2018 fata de 2017.

Leave a Reply