Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma a murit duminica seara intr-un dubios accident de masina.

CRIMA?

SINUCIDERE?

MOARTE ACCIDENTALA?

ALX7680-Condrea================

Poliția Rutieră a oferit primele detalii despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.”A pierdut controlul, a ieșit în afara părții carosabile. Autoturismul a fost sigilat, ridicat, va fi supus unei expertize auto. Nu au fost semnalate urme de frânare. Există martori, doi, un bicliclist, și un autovehicul care a fost depășit de mașina victimei. A fost audiată o persoană, urmează să fie audiată și cealaltă. Luăm în calcul varianta sinuciderii. Vom stabili viteze cu care rula.

media-146394063167919600

Martorul din mașina care a fost depășită a spus că după ce l-a depășit a părăsit partea carosabilă. Apelul a fost primit la 18.45.”, au fost primele declarații ale reprezentanților poliției.

Poliția spune că apelul de urgență a fost făcut la 18.45, iar cei de la Ambulanță spun că s-a făcut la 18.55.

media-146394063338926400

===============

Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?
Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!

Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema “Hexi Pharma” / la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!

======================

http://www.tolo.ro/2016/05/22/moartea-lui-condrea-trezeste-comisia-parlamentara-de-control-a-sri-vom-cere-in-parlament-ca-echipa-de-filaj-sa-faca-public-filmul/

14 COMMENTS

 1. Simplu și eficace! Hainele și actele sunt ale lui Condrea.
  Cum e aia să identifici un cadavru după haine?

 2. singura mea curiozitate acum e care va fi urmatorul scandal/eveniment care sa-l ingroape, mediatic, pe asta?
  Trebuie sa fie ceva mare, ceva cu adevarat nou… ia sa vedem, ce ar putea interesa poporul asa de mult incit sa ocupe rapid si total ecranul televizorului? atentat terorist, stabilizare monetara, ne ataca rusii, vreo epidemie, invie Arsenie Boca… as miza pe epidemie, e si un bun motiv sa se instituie un fel de lege martiala, cam ca in Franta multiubita a multiubutului PM; pe locul doi, aia cu rusii. Ambele rezolva si chestiunea grevelor, de inca un iepure impuscat 🙂

 3. Sabotaj, este prima data cand vad o janta de masina sectionata in urma impactului. In mod sigur, roata dreapta fata a fost ajutata in mod subtil sa se sectioneze in timpul rulajului.

 4. Radu Tudor, in studio se face o greseala grava: se leaga absenta urmelor frinarii de ideea de sinucidere! Ori, faptul ca nu se vad urme NU INSEAMNA CA SOFERUL NU A CALCAT FRINA CIT A PUTUT!!

 5. Răspuns: Același “lucru” care l-a șters din peisaj pe faimosul Marta; de data asta cu mai mult efort de plauzibilitate, recte cu un cadavru de nerecunoscut vârât intr-o mașina cu emblema firmei in chip de buletin de identitate. Cineva a văzut prea multe filme cu mafia italiana din epoca ei de aur si s-a apucat de pastișe. Nu de alta dar ca sa mai taie puțin din zgomotul produs de ordonanța lui Ciolos.

 6. Nu sunt adepta teoriilor conspirative, ci dimpotriva, sunt o persoana care nu mai are abonament la cablu tocmai pentru ca sunt satula de ele dar nu cred ca acest om a murit. Pana acum aveam poze de la toate accidentele cu victime, poze oribile si necenzurate, iar acum nu am vazut o picatura de sange. Nici o poza cu locul in care a fost gasita victima. Nimeni nu a vazut cand victima a fost luata. Daca sotia a reusit sa ajunga la fata locului atat de repede cum de nu a ajuns niciun jurnalist?

 7. Este prematur sa tregem concluzii. Dupa cum se desfasuara ostilitatile de la accident incoace este posibil ca sa-l fi sinucis asa cum au fost sinucisi nenumarati “incomozi”.
  A intrat si Romania in randul lumii prin “sinuciderile” la comanda si alte morti dubioase.

 8. Asta daca este mort si nu au inscenat moartea. Poate omul este bine mersi afara.
  Nu lasau ei sa se piarda ce au furat 20 ani.

 9. Să trăiţi bine cu furtul la limita legii, de la mine, de la tine , oricare am fi ! Asta e deviza democraţiei româneşti în cei 27 ani de prosteală, manipulare şi minciună non-stop. Uitaţi-vă că în ultimii ani pe tot globul şi în orice domeniu se folosesc utilaje şi orice doar de cea mai proastă calitate(maşini oricare ar fi ele, hrană, tratament, îmbrăcăminte şi încălţăminte de cea mai proastă calitate)! De 3-4 ani scriu despre asta şi nicio măsură reală şi practică!
  – Ce putem bănui?
  – Nu cumva este un plan ”reformă”de genul ”scapă cine poate sau trăieşte cine se protejează” privind reducerea drastică a populaţiei lumii?
  – Nu cumva această ”reformă” este neindicată sau nepotrivită în multe din ţările lumii printre care şi ţara noastră? Se simte mirosul uciderii în masă prin orice metodă importată ca fiind impusă din străinătate cînd de fapt manipularea pe baza afacerilor naţionale şi internaţionale se finalizează tot în interiorul şi cu ajutorul mînăriior din ţara respectivă între ”clanuri tehno-politico-afaceriste”!
  Urmări şi acţiuni: comisii(adunături de birocraţi) pentru a vorbi şi scrie rapoarte reale sau nu! Vezi modelul INS privind numărul corect al votanţilor din ţara noastră, procentul de săraci/sărăcie, venitul/salariul minim/mediu în ţara noastră, venitul minim alocat de cine vrea, doar cui se vrea şi nu numai. Habar nu au ce înseamnă să fii patriot! O să se ocolească adevărul real sub masca: act suicidal şi totul se va termina cum a început: vorbe vorbite stinse după 3 zile de brambureală. Vezi comunicarea aiuritoare ”se face anchetă şi la această oră 22-23.00 noaptea” cînd de fapt, anunţase că programul de lucru se terminase la orele 16-17 în instituţiile respective sau din cauza întunericului(noapte) au stagnat ancheta/căutările. Nu-i aşa că e haios modul de comunicare?

 10. In tara in care dispar dovezi din sertarele procurorilor, in care interceptari sunt trucate si editate, in tara in care Hayssam a fost scos din tara de sub paza a nu stiu cator oameni, nu m-ar mira sa se insceneze un astfel de accident. Iar daca ar fi sa fie inscenare, cu cativa complici in locuri cheie, cum ar fi la INML, cred ca lucrurile pot fi aranjate fara probleme, cu tot cu identificarea lor ADN. E simplu daca ai oameni peste tot.

 11. Cateva intrebari pe care nu le pune nimeni:
  Ce substante dezinfectante / biocode se foloseau in spitalele si clinicile private pana la data declasarii scandalului si de la ce firma erau procurate? De la Hexifarma? Erau si acestea diluate in aceeasi criminala masura sau privatii beneficiau de substante “mai bune”?

  Ce autoritate a statului roman reglementeaza calitatea si achizitionarea acestor substante?
  Are vreun rol Agentia Nationala a Medicamentului? In cele din urma, si aceste substante ar fi trebuit administrate tot de aceasta agentie pentru fac parte din procedura medicala.

  Daca spitalele sunt ale statului, de ce nu exista o achizitie centrala a statului, cu licitatii nationale si internationale? Ce rol are Unifarm sau, mai degraba, de ce nu a avut nici un rol in achizitionarea substantelor dezinfectante. Indiferent de profilul spitalului, gama de produse folosite trebuie sa fie cam aceeasi, fara variatii semnificative si fara necesitati speciale inventate.

  Unifarm a fost infiintata tocmai pentru achizitia centrala de materiale medicale, in care pot fi considerate fara probleme si substantele dezinfectante.
  Unifarm a fost infiintata dupa cativa ani de la disparitia Centrofarm, al carui rol era achizitia centralizata a statului si care a fost vandut ca un SRL oarecare.

Leave a Reply