Moartea lui Dan Condrea duce in mormant informatii esentiale despre :

 • cine sunt persoanele care l-au ajutat timp de 20 de ani sa aiba in Romania un monopol urias si sa incheie peste 12.000 de contractul cu unitati de stat

        cine sunt beneficiarii milioanelor de euro scosi in strainatate  de Codrea, in urma contractelor uriase din Romania?

 

8 COMMENTS

 1. Merg chiar la Condrea pana nu se dovedeste ca “mortul” este chiar el.Pana acum nu avem nici o certitudine dar o banuiala pot avea si eu in corul acesta de ipoteze si anume ca cei care lau vrut “mort” in seara asta vor face aproape imposibilul ca si testul ADN sa se potriveasca tocmai pt ca omul cheie sa fie liber cu acces la banii respectivi.

 2. pai merg la aceiasi la care au mers si miliardele lui ceausescu. Care n-au existat, nu?
  La un moment dat, cind nu mai intereseaza pe nimeni si oricum nu mai conteaza, se va arata ca omul de fapt n-avea milioane, ca firma era demult in faliment si d-aia dilua solutiile (ca motiv credibil se poate zice ca patronul juca barbut, sau poker online si pierdea la greu, sau ca lua droguri scumpe, risipind banii firmei…), ca era sarac lipit ca doar d-aia merge cu un amarit de Opel Astra sau Corsa sau Insignia, si ala luat in leasing si cu ultimele patru rate neplatite, ca statea in doua camere intr-un bloc din anii 50, facut de rusi (ceea ce explica totul)… ca nici nu era firma lui….

 3. Intrebarile sunt retorice iar, raspunsurile sunt relativ usor de intuit.
  Din pacate Romania a incaput pe mana mafiei politico-financiare transpartinice iar, fraierii a se citi majoritatea cetatenilor cinstiti ai acestei tari trebuie sa suporte toate manevrele, manipularile, umilintele si prosteala crasa pe fata a tuturor celor chemati sa faca si sa tina ordine in tara asta.

 4. Cateva intrebari pe care nu le pune nimeni:
  Ce substante dezinfectante / biocode se foloseau in spitalele si clinicile private pana la data declasarii scandalului si de la ce firma erau procurate? De la Hexifarma? Erau si acestea diluate in aceeasi criminala masura sau privatii beneficiau de substante “mai bune”?

  Ce autoritate a statului roman reglementeaza calitatea si achizitionarea acestor substante?
  Are vreun rol Agentia Nationala a Medicamentului? In cele din urma, si aceste substante ar fi trebuit administrate tot de aceasta agentie pentru fac parte din procedura medicala.

  Daca spitalele sunt ale statului, de ce nu exista o achizitie centrala a statului, cu licitatii nationale si internationale? Ce rol are Unifarm sau, mai degraba, de ce nu a avut nici un rol in achizitionarea substantelor dezinfectante. Indiferent de profilul spitalului, gama de produse folosite trebuie sa fie cam aceeasi, fara variatii semnificative si fara necesitati speciale inventate.

  Unifarm a fost infiintata tocmai pentru achizitia centrala de materiale medicale, in care pot fi considerate fara probleme si substantele dezinfectante.
  Unifarm a fost infiintata dupa cativa ani de la disparitia Centrofarm, al carui rol era achizitia centralizata a statului si care a fost vandut ca un SRL oarecare.

 5. Intrebarea mea este aceasta: astfel de lucruri se intampla doar in Romania sau si in alte state din est???

Leave a Reply