Gabriela Firea, castigatorul celui mai important mandat de primar din alegerile locale, cel de la Bucuresti, a postat un mesaj important in legatura cu victoria ei si ce urmeaza imediat :

——————–

Sunt recunoscătoare pentru votul pe care l-am primit astăzi. Nu ne lăudăm cu reuşită ci trecem direct la treabă. În continuare vreau un Bucureşti în care străzile sunt curate, în care există un medic în fiecare cabinet şcolar, în care deciziile primăriei sunt luate în mod transparent, iar cetăţenii sunt consultaţi asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se luptă pentru oameni. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are capitala şi vom începe să acţionăm.

Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect și vă mulţumesc vouă în mod special pentru suţinere. Colectez în continuare mesajele voastre şi vă invit să îmi scrieţi. Vom avea o capitală de care să ne mândrim!

Felicitări tuturor candidaţilor!
Felicitari colegilor mei din Bucureşti şi din România!

Cu drag,
Gabriela Firea

6 COMMENTS

  1. Am vrut ca sa postez pe blog dar nu am avut acceptul parintilor sa ies la joaca si sa mai deschid calculatorul. Am fost pedepsit pentru ca am spart cutia de viteze de la trotineta.

    Acest mesaj postat se adreseaza tuturor prietenilor mei de-aici si postarea am facut-o de pe un spartfeon al unui vecin cand am dus punga cu gunoi la ghena si am aruncat-o-n tomberon. Am stat putin la mahala si l-am rugat sa-mi dea si mie sa scriu postarea asta, ca sa nu ramana prietenii mei comentatori nelinistiti, sa doarma agitati la noapte de stres emotional.

    Sper sa apreciati, m-am comportat civilizat totusi. O sa lipsesc o perioada din cauza la greaua pedeapsa. Pa, pa

  2. O femeie instruita, de bun simt, curajoasa si responsabila. Meritul principal in castigarea alegerilor este al ei. Ramane, pentru bucuresteni, sa confirme. Succes.

  3. Norocul sau ghinionul celor bucureştenilor din ”cizma” celui care ocupă principalul scaun al ţării noastre.

Leave a Reply