Celor 10 generali mentionati in material li se adauga inca 3 : Coldea, Dumbrava si Capsuna.

 

10 COMMENTS

 1. S-au intamplat povesti si vrajeala…

  De ce tocmai acum e demis generalul Dumbrava? Dupa scandalul cu protocoalele in care Hellvig chipurile n-a stiut ce semneaza.

  Ce coincidenta. Stilul lui Iohannis aruncam repede peste bord pe cineva ca sa ne salvam pielea.

 2. SRI îl asta e un fel de partid politic poate se înscriu și dânșii pe liste la alegerile urmatoare că în rest somează.

 3. Cel mai bine ar fi ca SRI sa-si urmareasca mandatul, atributiunile si indartoririle fata de Romania si cetatenii acesteia, au un buget generos si retributii pe masura iar, ceilalti, la fel, sa-si vada de treburile lor iar, orice deviere de la sensul normal al lucrurilor, din partea acestora, sa fie exemplar sanctionate.
  Se cere o ancheta ca de obicei parlamentara sau o discutie apasata si detaliata in CSAT despre ce si cum sta treaba cu SRI, SIE, SPP si alte structuri de SN, care se comporta ca stat in stat, fara reguli bine statuate.

 4. Inspecția judiciară celebra pentru supunerea față de dorel de la justitie refuză să arate un protocol încheiat cu SRI. Dorel de cu ievalueaza si IJ pentru protocolul acesta?

 5. Ne spuneti si ce NU s-a facut sub mandatul lui Helvig? Ca prea-l tamiiati de dimineata pina seara… De exemplu daca a informat pe cineva (EVIDENT, IN AFARA DE IOHAHAHANES) ce hram poarta acesti arhangheli ai anarhiei, care se plimba liberi prin Bucuresti si incita non-stop la violente de strada, la schimbarea guvernului PRIN FORTA, care au trecut la restrictionarea dreptului jandarmilor de a circula pe anumite artere si multe alte semne de democratie occidentala si cite altele.
  Din cite stiu, SRI are o divizie pentru apararea Constitutiei, de ce a ramas muta ? Cine-i plateste pe acei infractori? Unde se instruiesc? Cine-i coordoneaza? Care sint tintele finale?Babuta aia adusa de la Botosani (parca) punea in pericol siguranta nationala.Da’ rau de tot!
  Astia de mai sus, chiar deloc? Nici macar un pic?

  • vreti revenirea la Securitate, cand oricine se impotrivea regimului era dusman al poporului si luat pe sus? Atat cat ma pricep eu, e treaba Internelor ce e in piata. Dar evident, dvs stiti mult mai bine….

Leave a Reply