Sursa : www.zf.ro

5 COMMENTS

  1. PNL si USR sunt de vina, domnule Radu Tudor , cu Orban in frunte. De ce sa vina opozitia la guvernare cand ne e bine cu Dragnea si Tariceanu.

    • @Sebi,sa vina, dar diar pe baza alegerilor democratice,nu prin haituiala stand la colt,asteptand sa preia functiile si scaunele si nerespectand votul alegatorilor! Si,nu o duc rau deloc chiar daca nu sunt la guvernare! Veniturile si bonusurile curg cam la fel ca fiind in guvern,doar ca nu sunt in guvern! Am citit pe cotidianul ca “coruptia ucide” fac miting impotriva denigrarii europei,vor europa si nu dictatura! Nu v-ati pus intrebarea “baza presupusei dictaturi,nu cumva e programata de occident si manevrata(paradind) cu mainile capilor romani?” Cam asa pare,din tot articolul prin care reiese ca Romania si cetatenii nu trebuiesc aparati,drepturi in tara ioc si destule! Acesti #rezist,trebuie intai sa inteleaga daca pot,ca Romania si conationalii lor trebuiesc pusi in prim plan,apoi restul in completare,dar nu inainte de a discerne si intelege ceea ce li se vara in cap pentru a fi scosi la inaintare! Sa nu mai procedeze ca pana acum,ies in strada mintiti si manipulati,ori sponsorii sunt disperati sa ajunga la sursa financiarara de baza!?!

  2. Ponta: “Banii împrumutaţi de România şi aruncaţi de guvernele Dragnea ajung la suma împrumutată de Băsescu de la FMI în 2010”

    Despre asta ar trebui discutat! Nu despre cat de nevinovati sunt politicienii…

    • Este bine că ai adus în discuție împrumutul lui Băsescu/Isărescu de 19,95 mld dolari! Oare unde s-a evaporat bănetul ăla?

  3. Din grafic rezulta un trend crescator pentru intervalul 2014 – 2016. Dupa care, stagnare in 2017. Porbabil cresterea economica ca-n povesti din 2017 nu a avut nevoie de investitii straine. De fapt, nu a avut nevoie de nici un fel de investitii… Luati, dragi romani, si mancati crestere economica pe paine… sau posibil si fara paine, in viitor.

Leave a Reply