Președintele Klaus Iohannis este așteptat să ia o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, după ce șeful statului a precizat că va lua o hotărâre în acest sens după sărbătorile Centenarului, respectiv după 1 decembrie, conform Mediafax.

Pe 22 noiembrie președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului și data de 1 Decembrie.

9 COMMENTS

 1. Ar trebui alegeri anticipate, psd-alde au distrus complet Romania si sperantele romanilor. Bucurestiul este sub toata critica, cladiri lasate in paragina, gurile la metrou jegoase tramvaie si autobuze vechi …am participat la bucuresti de 1 decembrie si am ramas dezamagit de “capitala” Romaniei, oamenii nemultumiti de cei care guverneaza Romania dar si de Firea. Trebuie sa isi dea toti demisia!

  • Si de ce crezi tu ca la anticipate va iesi alt rezultat? Sau daca iese la fel, vei cere anticipate pina cind iese cum zici tu ca e bine?
   Dar, mai ales, ce calificare ai tu sa apreciezi cum e bine si ce trebuie facut? De unde stii tu adevarul, pe care noi nu-l stim?
   Eu presupun ca ai citit “PA NET”, ca prea le zici adinc!

  • Nu, fiecare trebuie sa-si duca crucea pana la capat, mai putin si vin din nou alegerile.
   Sa nu exageram, Bucurestiul arata asa cum arata si Romania.

 2. N-am avut si n-am nicio asteptare de la penibilul iohannis!Nu face decat sa urce ridicolul la nivel maxim,e o stare care ii prieste vad!Va semna intr-un final,joaca asta de-a pisica cu soarecele m-a plictisit,o prostie crasa fara niciun rezultat cu declaratii patetice in neant,o taraganare jalnica!Oamenii unsi de el au bube in cap,stanciu,lazar,tarcea la vedere si cati care ard mocnit,mare mocirla!

  • Sa fereasca Dumnezeu de omul prost. Mai ales ca e si tifnos! O data se supara, scoate fum pe nari si da cu paltonul de Palatul Victoria. Apoi da o fuga pina-n Tenerife, sa se refaca, dupa consumul nervos 🙂

 3. Pt cei care spun ca PSD_ALDE au distrus ceva, sa vina cu argumente, adica cifre si fapte, nu cu propaganda chioara!
  Desi opozitia pe care au intimpinat-o a fost masiva, externa si interna, au avut realizari incredibil de mari!

  “Ce s-a întâmplat în cei doi ani de guvernare PSD+ALDE. Cheltuieli de sănătate: în 2016, 30.2 de miliarde de lei, în 2018, avem 40.4 de miliarde de lei, așadar Guvernul PSD+ALDe crește cheltuielile de sănătate cu 33%. Educație: în 2016, 21.6 miliarde de lei, în 2018, 28 de miliarde. Cultură: 2016, 6.5 miliarde de lei, 2018, 10.4 miliarde de lei. PIB, în 2016, 761 de miliarde, în 2018, 949 de miliarde, 24.7% cea mai mare creștere din UE, motorul a fost industria”.
  E.U. confirma!

  Stai si te intrebi cum ar fi fost intr-o societate normala, cu oameni care isi fac datoria, nu numai care distrug si cer orice, fara sa dea ceva, vreodata?!

  Acum cum este asa numitul presedinte, in presa austriaca, a carui comportare ne arata clar ca se crede superior si nu se coboara pina la noi, romanii inferiori. Asa se explica toate reactiile lui, care ne duc cu gindul la Ludovic XIV: “el” nu stie, nu-l intereseaza, nu face una sau alta, pt ca “el” crede altfel sau pleca pe nu stiu unde etc. Legile nu conteaza pt “el”!
  Si daca este corect ce face “el”, rog pe cine vrea sa ma ajute sa iau si eu o casa cu acte false si prin uz de fals. Ce si cum trebuie sa fac, deoarece am inteles ca este legal?

  https://diepresse.com/home/meinung/gastkommentar/5329984/Gastkommentar_Kuriose-Festakte-um-Grossrumaenien

  Staatspräsident Klaus Johannis gilt als Gegner der gewählten Regierung, und er kritisiert öffentlich auch deren Wirtschaftspolitik. Er hat aber keinerlei Rückhalt in der breiten Öffentlichkeit und gilt allgemein als schwach und unbeliebt.

  Traducere:
  Președintele Klaus Johannis este considerat un oponent al guvernului ales și critică în mod public politicile economice ale acestuia. Dar el nu are nici un sprijin în publicul larg și este, în general, considerat slab și nepopular.

Leave a Reply