Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că va avea o altă abordare faţă de fostul preşedinte al instituţiei, Liviu Dragnea, intenţionând ca instituţia să intre ”în normalitate”. În plus, Ciolacu afirmă că vrea să fie respectate cutumele parlamentare.

“Presupun că voi avea o altă abordare, dânsul (Liviu Dragnea. n.r) era şi preşedintele partidului, eu am scăpat de acest lucru şi nu îmi doresc acest lucru. Abordarea mea va fi foarte clară, cum am zis şi în Cameră, nu sunt şeful deputaţilor, am un singur rol în perioada următoare: de a intra, în primul şi în primul rând, în normalitate. În normalitate înseamnă respectarea cutumelor parlamentare, toate înţelegerile cu liderii de grup să fie de către toată lumea semnate. De exemplu, componenţa Biroului Permanent, comisiile, o să mă aplec mult mai mult pe organizarea şi gestionarea problemelor din Camera Deputaţilor politice”, a declarat Ciolacu, miercuri, după ce a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Întrebat ce relaţie va avea cu Pro România, Ciolacu a spus: “Voi avea o relaţie cu absolut toate grupurile parlamentare”.

2 COMMENTS

 1. 1. D-l Ciolacu, cand a fost vicePM, a fost insarcinat, printre altele, cu managementul migrantilor. Merkel zambeste.

  2. Horea, Closca si Crisan au fost incarcerati si apoi trasi pe roata pentru ca au rasculat iobagii romani din Transilvania. Imparatul de la Viena n-a fost deloc milos, a tras pe roata si trupul celui care isi luase viata in carcera. Pentru ca sa continue sa poleiasca Viena cu aur si lux din munca iobagilor.

  Globalistii straini din multinationale si globalistii romani din serviciile secrete, adica toti cei care detin puterea economica in Romania, au fact deja rost de Horea, — ii mai cauta pe Tariceanu si Valcov.
  Se agita OMV si Exxon sa modifice OUG 114, sa nu dea nimic statului roman pentru gazul din Marea Neagra.
  Oare d-na Dancila, care a fost 10 ani la UE, isi da seama ce scop au presiunile globalistilor asupra domniei sale?!

  3. D-nii Pieleanu si Chirieac ne dezamagesc pentru ca nu spun lucrurilor pe nume (teoria lor 20-20-20).

  4.Lucrurile sunt spuse corect si direct in scrisoarea d-lui Liviu Plesoianu.

  https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/noua-securitate-si-a-luat-tara-inapoi-deputatul-psd-liviu-plesoianu-da-verdictul-dupa-infrangerea-din-alegeri-si-executia-lui-dragnea-de-la-iccj-dragnea-nu-a-fost-trimis-la-inchisoare-la-precedentul-termen-dintr-un-motiv-foarte-simplu-era-inainte-de-alege

  5. Orice inginer cu pregatire in IT va poate spune ca votul electronic se poate truca, concomitent cu faptul ca nu exista “paper trail”, adica o dovada materiala a votului.

  6. Intr-adevar, de pilda in SUA, numai un judecator poate ordona arestarea/retinerea cuiva.

Leave a Reply