Rareș Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat miercuri, la DCNews, că pensiile speciale ale magistraților vor fi tăiate. Fostul jurnalist a susţinut că se va lupta în PNL pentru impunerea acestei măsuri, printre cei menţionaţi ca având pensii prea mari fiind fostul procuror general Augustin Lazăr.

“Nu pot să aibă pensii de 350 de milioane şi marea masă a cetăţenilor… Domnul Augustin Lazăr, dacă va avea 300 de milioane, va avea posibil 120 de milioane pentru că, pe contributivitate, va obţine atât. Eu nu sunt mincinos. Dacă am spus aşa, aşa vom face. Iar dacă nu vor face asta colegii mei, vor avea o problemă direct cu mine. Să vedem ce o să îmi facă. Sunt cinci ani europarlamentar”, a spus Rareş Bogdan.

9 COMMENTS

 1. un papagal. există decizii CCR care spun clar că un drept câștigat nu poate fi anulat / poate prin impozit progresiv (PNL – partid liberal susține impozit progresiv / dl Rareș Bogdan înțelege doctrina politică a partidului pe care-l reprezintă sau este un socialist sub acoperire).
  ridicol discursul acestui personaj care se crede buricul pământului.

 2. pe fond Bufonul Liberos are dreptate, s-a ajuns la aberatii in domeniu, sub felurite scuze si pseudomotivatii: primarii, deputatii, militarii, securistii, procurorii, functionarii, judecatorii, politistii, diplomatii si n-spe alte clase oligarhice au cptoti conditii grele, riscuri, probleme… care nu pot fi tratate decit cu privilegii, drepturi, bani si bani si to e bani – toate platite din banii furati, prin lege, de la altii.

  “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.” – Margaret Thatcher

  Brusca revelatie a lu domnu neuroparlamentar e absolut tardiva si imposibil de aplicat; trebuia sa se isterizeze la tv mult mai demult pe tema asta….

  Deci, ori omul face circ sa se dea important si inteligent stiind ca sustine ceva imposibil (adica e fariseu) ori chiar crede in ceea ce spune ceea ce il face traitor intr-o lume a iluziilor in care propriul “eu” se dilata pina spre marginile universului. Personal, mizez pe a doua varianta intrucit psihiatria, nici ea, nu are limite si mai are multe de descoperit si multi de tratat.

 3. Minutul 41 – dl Rares Bogdan nu a vrut o dezbatere cu dl Ponta pentru ca este “prea mic”. / ascultati si va minunati – Rares Bogdan se crede buricul pamantului 🙂
  https://youtu.be/7Akti96Igdw
  Aroganța dl Rareș Bogdan întrece aroganța lui Adrian Năstase.

 4. Daca zicea vreun pesedist asta, ieseau #gienii pe scarile instantelor…Acum nu mai reactioneaza?
  E bine ?
  Nici macar Scuipaleț nu zice nimic ?

  • Una si mai tare…a lui Orban.Cica vrea sa taie si privilegiile IT stilor.
   Eu cred ca sunt multi si foooarte flamanzi.Nu le ajung bucatele si atunci sa gandesc sa…taie de la altii.

 5. Un drept câștigat nu poate fi anulat chiar dacă o lege este nedreaptă. Este o mare aberatie.Se poate anula legea pentru vei ce urmează să iasă la pensie după abrogarea acestei legi nedrepte.Pentru cei cu aceste pensii enorme care nu au niciun argument sa-i indreptateasca a le primi ,de urgentă trebuie impozitate cu cote progresive astfel incat sa ajunga la nivelul unei contributitivitati functie de salariile avute,care au fost si ele foarte mari.Daca Rareș Bogdan reușește să elimine această nedreptate cu influențe majore asupra bugetului țării merita tot respectul și va fi susținut de toată populația nevoiasa a acestei țări care înseamnă peste 60 la sută din cea totală.Mult succes Rareș Bogdan.

Leave a Reply