Procurorii Secţiei de anchetă anunţă oficial că Laura Codruţa Kovesi e acuzată că ar fi primit 268.689,36 lei de la Sebastian Ghiţă pentru extrădarea lui Nicolae Popa, când aceasta avea funcţia de procuror general al României. Kovesi este acuzată că a minţit privind relaţia privată cu Ghiţă.

14 COMMENTS

 1. Presedintele Comisiei care o audiaza.in Parlamentiul European se antepronunta cand vorbeste de doamna K.
  Zice ca e cea mai buna.

 2. Au uitat sa-i puna in poza aia de la Ghita din crama si un teanc de bani in mana, sa fie o dovada si mai clara, sa vada prostimea cate adevaruri a dat Ghita din el.

  • Păi dacă chiar ar fii așa cum insinuezi, Miss K se pricepea la fabricat dovezi. Ăștia nu au voie ?

 3. Bai ,eu nu inteleg ,mita de la Ghita să aduca in tara un infractor , si dupa ce l-au extradat din Indonesia Kovesi l-a luat acasa pe N.Popa sau cum ?

  Consumati vitamina D !

 4. 1. doamna Kovesi (Procuror General) vb despre extradarea lui N. Popa
  https://youtu.be/_ugDrB7qlkM
  2. doamna Kovesi (Procuror General) vb despre extradarea lui N. Popa la bilantul SRI
  https://m.antena3.ro/actualitate/kovesi-boldea-poate-fi-adus-din-kenya-si-fara-acord-de-extradare-este-suficient-principiul-160623.html
  3. aducerea lui N. Popa in Romania
  http://mobile.hotnews.ro/stire/8527033 / A fost adus cu o cursa privata!!!
  4. daca va uitati cu atentie cand a fost introdusa licitatia pe SEAP de catre MAI putem constata ca a fost in decembrie 2017 ( dupa declaratile dl Sebastian Ghita / dl Ghita era fugit din tara). / cred ca trebuie sa solicitati informatii de la MAI / licitatia nu a fost urcata pe SEAP in anul 2011/ Dl Coldea era inca director operativ SRI. / Doamna Kovesi era procuror DNA/ In data de 9 decembrie 2017 PICCJ da un comunicat de presa in care ne explica ca au verificat declaratia lui S. Ghita si este o aberatie.
  5. dupa aducerea dl N. Popa (27 mai 2011) doamna Kovesi participa la un eveniment cultural / evenimentul cultural este organizat de doamna ambasador.
  https://www.kemlu.go.id/bucharest/en/berita-agenda/berita-perwakilan/Pages/Pagelaran-Batik-dan-Fashion-Show-di-Crowne-Plaza-Hotel-Bucharest-27-Mei-2011.aspx

 5. Nu sunt un sustinator al lui Dragnea. Dar, in cazul in care nu se respecta algoritmul de alegere a Procurorului European sau daca Germania si Franta isi retrag candidatii, devine CLAR pentru toata lumea de aceasta data, ca se urmaresc alte scopuri. De altfel, o continuare a neregulilor si ilegalitatilor facute de KOvesi la DNA. A DOSIT dosarele EADS (Franta si Germania, avantajate), Microsoft (SUA), ALRO, Flota, Rapirea jurnalistilor si MULTE alte dosare de Mare Coruptie, ocupandu-se de gainarii si de inlaturarea adversarilor politici prin DOSARE FABRICATE, precum si distrugerea Societatilor economice romanesti in favoarea Multinationalelor (favorizate, de exemplu, si de Ciolos, cu contracte ilegale prevazute in Raportul Curtii de Conturi). Daca acestea amintite mai sus se vor intampla, propun (impreuna cu multi alti cunoscuti) sa se faca un Referendum, prin care sa se constate daca romanii mai agreeaza actuala conducere UE si directia ei oculta. Se stie de multi ani adevarul, dar e bine sa coboare toti cu picioarele pe pamant. Pana acum, multi n-au fost la vot nici la nivel european (ceea ce i-a incurajat pe Papusari), dar daca vor merge la Europarlamentare, vor fi surprize (doar) pentru unii.

  • Dovezile reale acum apar,probe fata,probe in fata caruia esti tampit,protocoale,inregistrari nu mai sunt!Hai,care pe care!Dovezile justitiei,what shit is that,a rechizitoriu facut conform echpelor mixte,depind de judecator si achitarile sunt masive,si curg!Ori prostie,ori cardasie dar toate cad!

Leave a Reply