Pe 14 ianuarie, prezentam in exclusivitate lista PNL pentru europarlamentare.

https://radu-tudor.ro/cum-arata-lista-pnl-pentru-europarlamentare/

Precizam atunci ca numele lui Crin Antonescu este sub semnul intrebarii, din cauza opozitiei fatise a lui Ludovic Orban.

Agentiile de presa dau acum pe surse lista care ar putea fi prezentata oficial luni :

Primarul din Alba-Iulia Mircea Hava ar putea deschide lista la europarlamentare a PNL, pe loc eligibil fiind şi actualul europarlamentar Adina Vălean, în timp ce soţul acesteia, Crin Antonescu, nu se regăseşte printre candidaţii eligibili au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Situația e cu atât mai surprinzătoare cu cât chiar Antonescu spunea că soția sa nu va mai candida pentru un nou mandat, pentru că ar fi ciudat ca amândoi să candideze. În plus, potrivit informațiilor STIRIPESURSE, în sondajul PNL, Crin Antonescu este cotat la 33%, în timp ce Mircea Hava are un scor cuprins între 3% și 5%. Muresan este un traseist care vine de la PMP, iar despre acesta, un coleg din partidul lui Basescu a declarat ca a fost cooptat in randul partidului “la dorinta serviciilor”.

PDL a castigat lupta cu PNL pentru aceasta lista, in fruntea careia se afla doi anonimi pentru publicul din Romania.

Cu toate acestea, liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi la alegerile care vor avea loc pe 26 mai, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%. Configuraţia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi următoarea:

1.Mircea Hava
2.Siegfried Mureşan
3.Vasile Blaga
4.Cristian Buşoi
5. Daniel Buda,
6.Adina Vălean
7.Gheorghe Falcă
8. Dan Motreanu
9. Vlad Nistor
10. Jean Marinescu

4 COMMENTS

  1. Nu citesc lista,nu ma intereseaza si nu stiu carui segment se mai adreseaza!Orban este ultimul politruc care sa convinga,turcan,blaga,oh,da,busoi,la tv sunt muschi in teren apa de ploaie!Brrr.nu vreau sa ma incarc cu prosteli!

  2. Sorry, Crin Antonescu are ce merita —pentru a fi fuzionat cu PD-L, ca de restul dezastrului nu e el de vină. Dar , desigur, acum ca “Strămoșul” Quintus nu mai e pe lumea asta Antonescu încasează si pentru orgoliul care l-a orbit pe bătrân cand i s-a propus sa intre in clubul select al PPE. Poate, cine stie? Il recuperează Ponta pentru PRU in numele vechii prietenii si-i face loc la Bruxelles. Ar fi extrem de amuzant.

Leave a Reply