Dupa raspunsul fulminant primit de la Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie so Justitie, in care se arata ca fostul presedinte Traian Basescu este anchetat in 7 dosare cu 10 infractiuni foarte grave, astazi public si raspunsul primit de la DNA :

DNA

13 COMMENTS

 1. Atât timp cât în fruntea justiției sunt oameni numiti de Traian Băsescu , acesta nu va păţi nimic. O ştie şi el şi de aceea umple ecranele televizoarelor cu rânjetul lui imperturbabil.Nu-l întreabă nimeni nimic , nu-l plimbă nimeni pe la DNA ca pe alţii, Nici măcar în calitate de martor.Vom aştepta mult şi bine până când un jurnalist îi va pune clasica întrebare “sunteţi vinovat?” la ieşirea dintr-o anumită institutie. Ăia cu “dreptatea până la capăt” s-au făcut praf , iar ăştia au alte treburi mult mai importante.

 2. Stai si te crucesti ! Basescu si fruntasii PDL sunt curati si doar adversarii lor politici sunt corupti !
  Se pare ca nu i-am inteles noi pe guvernantii PDL si ar trebui deandata reinstalati in toate demnitatile, ca, nu-i asa, sunt animati de cele mai nobile intentii ! DNA se ocupa mai mult de gainarii. Greu de inteles atitudinea SUA si marilor puteri europene in sustinerea acestui DNA, atat de politic. Cand oare CSM, Ministerul Justitiei si Parchetul General vor face lumina in dosarele de mare coruptie tinute la sertar ani de zile ?!

 3. Au fost mai multe adrese la care nu vi s-a raspuns ? De aici inteleg raspunsul la revenire.
  Piratu’ inca are trecere la Luluta sau inca acesteia ii este frica carligul acestuia ?

 4. In schimb am vazut ca-l plimba pe ponta pe la denea, pe motiv, ca se presupune, ca din auzite si binenteles cu niste cica interceptari, ca ponta stia de existenta unui eventual conflicct, intre niste anumite persoane, dintr-o comuna, care au intrat in psd, confllict ce putea degenera intr-o adevarata serie de injuraturi si cum ca el a promis ca-i ajuta pe cei doi sa treaca peste aceasta faza.
  Vinovat 100%. La puscarie.
  Eu zic sa-l bage pe ponta la puscarie pentru ca respira si fiind mai inalt, polueaza mai mult decat ceilalti romani aerul.
  Doamne ce oameni! Korea de nord paleste in fata acestora! Poate trimit aia niste headhunter.

  • Informeaza-te omule ca bati campii. Citeste , informeaza-te ca sa poti intelege. Esti cu creierul spalat, nu mai poti judeca cu propria-ti minte.
   Ponta este inculpat pentru coruptie, spalare de bani si intocmirea unor documente false. Sunt pe drum si alte dosare. Cum poti avea atata incredere intr-un om care a dovedit totul. Si mitomanie si furt,plagiat tradarea partidului din care face parte si tradarea intereselor Romaniei (amintesc doar KazMunaiGaz si OMV) Ce trebuie sa mai faca acest om pentru a vedea si tu realitatea ?

   • Pai si eu ce am spus?
    La puscarie!
    Mai ales pentru mitomanie, plagiat si tradarea partidului.
    De cand a intrat Bonta in politica, Romania a fost invadata de asemenea nenorociri.
    Noroc cu bas si cu jegohanis ca ne mai lumineaza calea.

    PS: Ponta demisia!
    Cum a putut uita ca si anul acesta ninge! Baaa iarna nu-i ca vara, baaa!

 5. Absolut obositor sa urmaresti mofturile “copilei” de trei dosare pe nume Codruta Kovesi. OK am priceput, Nitu ii fura prim-planul, treaba lui, nimic nu se va intampla oricum pana ce Muierea de Fier nu se va ocupa ea insasi de personajul de sapte ori acuzat. Si deocamdata nu se ocupa, ori ca n-a primit ordin, ori ca-si negociaza rasplata in eventualitatea ca se apuca si face pasul spre daramarea Pygmalion -ului personal (Basescu a facut-o din nimic statuie, stiu ca mitul merge invers dar nu ma pot abtine). Cum spuneam, obositor.

 6. Se astepta cineva la alt raspuns din partea DNA-ului? Poate doar infectul de Basescu si cu Boagiu, Blejnar, Videanu si celelalt lepre din PDL! Pina nu ajunge Kovesi, Morar si unii procurori de la DNA in instanta pentru “favorizarea infractorului” nu se va intimpla nimic, iar dosarele vor putrezi prin sertare in continuare pina se prescriu faptele! Asta-i Romania cu “justitia independenta”!

 7. Pina nu ajung Kovesi, Morar si ceilalti procurori DNA in fata instantei pentru “favorizarea infractorului” nu se va intimpla nimic! Ati asteptat alt raspuns? Dosarele acestor lepre pedeliste ca Basescu, Boagiu, Videanu, Blejnar si altii, vor putrezi in continuare prin sertare pina se prescriu faptele!

Leave a Reply