4 COMMENTS

  1. Unde a fost Coldea mare general ? Cu certitudine a lucrat singur singurel. Acolo si astazi ar fi binevenit un control amanuntit la o institutie care s-a indepartat radical de menirea care-i revine prin ROF. Toti cei chemati si pregatiti asiduu, institutie strategica, cu o stacheta inalta, cu un buget imens in slujba natiunii romane prin nenumaratele derapaje si scandaluri si-a pierdut faima cu care ne-a obisnuit. Prin schimbarea catorva si a directorului acesteia nu cred ca metehnele s-au schimbat peste noapte mai ales ca intr-o alta institutie, dna, directorul este unul(una) intangibil(a). Ori statul, Parlamentul si altii sunt slabi, ori statul paralel functioneaza normal.

  2. Daaaaaaaaaaaaaaa. Exact asta îi lipsea lui Dragnea – să aibă opinii despre tot şi toate. Monica Tatoiu moare de gelozie. Omul universal PSD înființează comisii; gargariseşte despre pensii şi salarii; moare de grija justiției; pescuieşte în Atlantic dar şi pe Belina, dar dacă te uiţi la realizări practice vei vedea că nu a făcut mare lucru la viaţa lui.

  3. Cand se pupau la tenis si sprit,nu erau tot coldea si dragnea? Acum sint doi cotoi care se stuche si se cotaie!? ” baragladinele” nascatoare de aiureli la vedere pentru manipulare in favoarea viitoarelor alegeri,chiar sunt convinsi ca inspira credibilitate!? Mincinosii sa dispara din politica! Exempluclar: alegatorii au stuchit pnl-pdl + si psd-istii i-au plantat in functii spre nemultumirea si dezamagirea alegatorilor! Nu cumva se numeste bataie de joc sau sfidare a alegatorilor care au votat psd-alde?!

Leave a Reply