7 COMMENTS

  1. Asa se intampla cand te ia de jos si arunci cu organul pe capota. O “arzi” apoi inocent si speri ca n-a sesizat nimeni nici penibilitatea si nici marlania gestului. Asta este deja strike two cum ar spune “partenerul strategic”. In caz ca ioha nu stie regulile din baseball, la a treia aruncare in boscheti esti out (ca arunci cu vorbe, paltoane, organe, sau ce-ti mai vine la mana este mai putin relevant).

  2. Spune no comment. Ceea ce era de așteptat, având in vedere gafa cu “evreii” care a precedat denunțul lui Orbán; interesant ar fi sa aflam cine și cum, printre “civilii“care îl consiliază pe Johannis, i-a pus Interdicție la a-și etala inimaginabila prostie—acela, oricine ar fi, merita o diploma fiindcă nu e ușor sa oprești un “inadecvat” înzestrat cu putere sa se facă de ras oridecateori situația i-o permite (vezi BUSH Jr). Ar mai fi, iarăși, interesant de știut unde se plasează Hellvig fatza de Johannis, căci, din doua una: ori nu s-a înțeles cu “șeful statului” când a început “reforma” serviciului și-atunci denunțul lui Orbán îl lovește drept in încercarea de asanare a instituției pe care o conduce, ori s-au înțeles inițial asupra transformării Securității din lup in oaie și președintele nu respecta înțelegerea, ceea ce duce la același rezultat. SRI iese prost oricum ar fi și asta nu poate fi un deziderat al directorului Hellvig, care nu pare prost, cel puțin la un scrutin superficial de pe poziția spectatorului de rând. Deși nu fac parte, personal, dintre cei care au avut așteptări de la actualul “șef al statului”, trebuie sa mărturisesc ca, in locul lui Hellvig, și-al oricărui funcționar dotat cu bun simt, dacă nu cu inteligenta, din aparatul de stat m-as tine departe de orice înțelegere cu actualul președinte—e pur și simplu prea prost ca sa înțeleagă ceva, darmite sa-și facă datoria pe care o presupune poziția in care s-a instalat.

  3. El crede ca s-a scos din placinta proprie care a iesit pe botic in state initiala! Nu mai tine,bre,deja te-ai uns cu destula cacao garnisita cu rahat. Nici Nufarul S.a nu te mai dezinfecteaza sau deparaziteaza!

  4. Cea mai mare lovitură data de opoziție. Ma bucur ca l-a speriat pe Dragnea îngrozitor. Din SUA ma bucur ca lucrurile se vor schimba in Romania. Hoțul trebuie sa ajunga la pușcărie

    • In SUA acolo unde esti tu nu se probeaza vinovatiile? ai vazut vreun sef de partid incatusat sau vreun parlamentar bagat la puscarie? traiesti degeaba acolo daca nu inveti nimic.

  5. Acolo unde este el bagat pana in gat nu comenteaza. Si la Kovesi erau abuzurile cat casa le vedeam la televizor si el zicea ca nu comenteaza ca e totul bine. Acum cand se incearca indepartarea prin forta, antidemocratic guvernul el spune ca nu vorbeste. Inseamna ca il sprijna pe Orban si actiunile lui, PNL fiind partidul care il sustine la prezidentiale, actiunile acestui partid sunt sustinute si de el.

Leave a Reply