4 COMMENTS

  1. Ideea de pilon II pusă și în practică nu este rea, numai că eu îmi câștig existența din mediul privat, am intrat în contact cu nenumărați privați și m-am lămurit de „onestitatea” mediului privat. Eu nu am o problemă cu pilonu II ci nu am nici cea mai mică încredere în administratorii privați ai acestui pilon. Ați tăbărât pe Zamfir, de sărăcul, abia a scos câteva consoane!

  2. Iar vorbeste miruitul plangacios si cersetor de iertare? Asta nici analfabetii vorbitori care doar numara banii nu-l mai cred cand deschide gura!

  3. Pana la urma,de unde scoateti voi pentru pensiile nesimtite,cel putin 8,1 miliarde lei? Trebuie sa inghebosati cetateanul cu taxe si impozite,sa il obligati sa traiasca in mizerie sau sa mutati ce nu se poate contesta deoarece vorbiti ca betivii:cand prin gard cand prin sant,adica,in bobota sa ramana contributorii cu buza umflata in momentul pensiei! Cam la fel ati facut si cu fondul de pensii in 1990,ati transferat=furat pana cand ati hotarat pensia non contributivitate!

Leave a Reply