4 COMMENTS

  1. Dar mai ales ce NU spune, ca fiica sa are 650 Ha luciu de apa, adica Lacul Morii + Lacul Herastrau totul de inmultit cu doi. Despre asta vorbim. PS. Pe Lacul Tabacarie din Constanta care are cam 100 Ha, am vazut un singur palc de cormorani, spre Satul de Vacanta, e un mic golf mai linistit, sa fi fost zece cu totul. Lacul si marea ACOLO, daca ar fi sa te iei dupa Daea ar fi trebuit sa fie cel putin 1000. E penibil, sa-ti protejezi afacerea personala profitand de functie, alea erau problemele Romaniei pe care dementul sa le ridice la Bruxelles, acolo nici pe ale Romaniei nu era indicat sa le ridice ci pe cele ale Europei, el a ales varianta care-l deranjeaza personal.

    • Poate erau doar cinci,dar i-ai dublat daca ai luat ceva…Ai si gasit la Tabacarie sa fie peste incat sa dai tu un exemplu cu numarul de cormorani.Poate cormorani sunt multi,poate nu sunt multi, dar se strang acolo unde este peste,pe la crescatorii,pe la incinte in exploatare,pentru ca pe ape naturale,cele neamenajate in exploatari, si chiar si pe mare,sunt si multi braconieri,poate mai multi decat cormorani, care au spulberat cam tot ce misca prin apa si astfel pasarile apelor naturale se duc si in piscine daca numai acolo gasesc hrana.Daea are dreptate,trebuie gasite solutii la probleme, chiar daca da el din deget ca…Merkel,dar trebuie luata atitudine si pentru protejarea apelor naturale neamenajate, bantuite de braconierii aia …deja profesionisti, pe care,de multa vreme, “nu-i prea vad” organele .

  2. Domnule ministru sunt unul dintre cei care va admira, insa asta e problema Romaniei, de asta n-are balta peste, din cauza cormoranilor ? De ce nu se gaseste echilibrul in natura, cormoranii nu mai au dusmani, oare de ce ?

Leave a Reply