Sociologul Marius Pieleanu a declarat luni, la Antena3, că sondajul publicat recent de Avangarde nu are nicio legătură cu PSD „în sensul contractual”, precizând că este un barometru pe care îl face lunar, scrie stiripesurse.ro.

„Este banalul barometru pe care știți că-l fac lunar și pe care l-am prezentat cu regularitate la Antena3. Nu are niciun fel legătură cu PSD, în sensul contractual al cuvântului. Barometrul pe care eu îl fac, îl fac pentru promovare și pentru marketing al firmei, nicidecum la comanda cuiva. (…) Sigur că este o scădere semnificativă, însă aș vrea să lămuresc foarte clar completa neimplicare a liderului PSD în această chestiune. Chiar dacă am o relație de multă vreme cu dl președinte al PSD, asta nu înseamnă că mi-a comandat un sondaj prin care să falsific datele. (…) Îmi pare rău că sondajul meu sau rezultatele sondajului meu constituie motiv de ceartă în interiorul PSD. Nu asta a fost intenția mea.”, a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.

Conform sondajului citat, făcut de institutului Avangarde condus de sociologul Marius Pieleanu, Guvernul Tudose s-ar fi prăbușit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%. Încrederea în mulți miniștri este redusă, undeva la 9-12%. În ceea ce privește topul încrederii, primul este Teodor Meleșcanu, urmat la Lia Olguța Vasilescu. Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a afirmat că este ”nenorocire” și că a mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc.

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat: ”E o nebunie, este un sondaj! Nu-ți convine, mai fă zece. Mai sunt case de sondare a opiniei publice, comandă acolo și fă o medie.” Acesta a adăugat: ”Eu cred că în acest moment Opoziția încearcă să introducă o rangă între Tudose și Dragnea pe această chestiune, ceea ce ar fi o mișcare inteligentă”. 

8 COMMENTS

 1. Scaderea e in principiu reusita propagandei agresive.
  Asa suntem noi, neam de oi!
  Cand unu face, se gasesc doi boi sa desfaca.

  • Incredil, Tudose ia de bun sondajul tov. Pieleanu. :))))
   Pe bune!?
   Pai sa ne spuna Pieleanu cine sa conduca, cine sa fie premier… presedinte, preot in sat, moasa comunala…
   Ce-i prostia asta?
   Sa-si vada naibi de guvernare si sa lase sondajele!
   Avem nevoie de oameni drepti si curajosi nu de paie…

 2. Imi pare rau, imi pusesem mari sperante in acest program si guvernare. Din pacate, asa cum viata a dovedit-o intotdeauna, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
  Indiferent cine ar prelua fraiele Romaniei, nu va avea puterea si inteligenta sa “ridice” tara si nivelul de trai la un nivel acceptabil.

 3. Ingrijorarea cred ca-i alta.Lor le e teama ca in realitate cifra e undeva pe la jumatate,domnul Pieleanu atat de atent de obicei cu liderii PSD nu putea sa nu fie si de data asta.

 4. 30 % incredere in Tudose ?! E grav. Pe asta nu il trimiti nici dupa tigari.
  Cine are incredere in PSD , Dragnea si Tudose sa isi faca o tara separata.

  • Dar de ce nu-ti faci tu, papagale, o tara separata? Cu presedinte cordutza si premier Augustin Lazar. Iar tu, Seful haznalei generale a statului! Mars!
   De cind pleaca o majoritate din tara si ramin 5 timpiti, tefelisti spalati pe creier, s-o hinghereasca? Chiar ai tupeu de taran prost!

 5. Daca alianta asta merge pe actualul “sistem de experimente ” pe seama romanilor ( Guvernul PSD-ALDE este al Romaniei , nu al membrilor aliantei ) , la urmatoarele alegeri nici dracu nu mai vine sa continue/indrepte dezastrul ! Dupa noi , potopul , asa cum a facut Tariceanu in 2009 iar cine “seamana vant , culege furtuna ” asa cum se arata la propriu !

Leave a Reply