Premierul Viorica Dăncilă, proaspat ales presedinte PSD, a explicat duminica seara la Antena3, care consideră că e relația corectă pe care un premier ar trebui să o aibă cu serviciile de informatii.

„Am auzit despre aceste acuzații și mă gândeam la ce or să mai spună. M-au acuzat de înaltă trădare, au făcut tot felul de scenarii. Nu cred că a fost vreun premier mai atacat, dar i-am ascultat pe fiecare și m-am întrebat cum pot gândi așa. Nu poți să cobori așa de jos și să acuzi pe cineva fără argumente. Nu sunt condusă de servicii, dar e normal să existe o cooperare pe anumite teme. Trebuie să ai informații despre ce se întâmplă în țara ta. Că primește aceste informații de la servicii, toți le-au primit, și domnul Cioloș, aceasta e normalitatea. Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc”. 

https://www.antena3.ro/actualitate/premierul-viorica-dancila-la-sinteza-zilei-trebuie-sa-analizam-unde-am-gresit-si-sa-schimbam-modul-527864.html

2 COMMENTS

  1. Nu zic nimic ,față de cele afirmate, dar zic că aceste servicii mai sunt românești doar cu numele( mă refer la secțiile care manipulează populația României,nu la cele care își au un rol binedefinit :terorism,criminalitate,etc.) Apropo: cele mai mari furturi la vot se fac cu așa zisa ”celor refugiați economic..i se mai zice diaspora ” și aceste servicii ”românești” dorm în papuci(la ordin,binențeles)

Leave a Reply