Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu ia în seamă criticile, afirmând că au fost spuse “o mulțime de nebunii” la adresa sa, iar dacă răspunde la ele nu are timp să-și facă treaba.

Întrebat care dintre critici l-au deranjat cel mai tare, Tudose a răspuns: “Toate și niciuna”.

“Au fost o mulțime de nebunii începând de la că nu am terminat liceul, că nu am făcut armata, că beau — eu nu pun alcool în gură — hoț, mincinos. (…) Am spus toate și niciuna pentru că pur și simplu nu le iau în seamă. Eu știu ce am făcut, știu ce fac, știu ce spun. Iar dacă răspund la toate aceste critici, nu am timp să fac treaba pentru care sunt aici. Și atunci nu merge televizorul la mine în birou, nu prea citesc știrile. Am agenda mea și îmi văd de ea”, a spus Tudose la Digi 24.

Întrebat cine e Mihai Tudose, premierul a răspuns: “Cel care era și înainte. Îmi încap hainele la fel, nu mi-a crescut numărul la pantof. Nu este nimic spectaculos într-o funcție de genul acesta, dimpotrivă viața personală începe să dispară și crește cea publică”, scrie Agerpres.

 

4 COMMENTS

  1. Pentru prima data mi-e scarba ca fac parte din colcaiala natiei romane si asta doar din cauza politicienilor si numitilor in politica in cei 27 ani de viata oribila aproape identica cu viata sinivelul de trai din Egipt! Ati distrus o natiune si vandut o tara,patria in care v-ati nascut,trait si crapati in voi “panaramelor” cu caracter “imputit” dar constructiv pentru voi! Mai multe scriu la revenirea in tara,revenire cu groaza deoarece scarba si sila pun stapanireire pe omul fidel tarii si patriei in care s-a nascut,traieste si va trai in coditiile impuse politic,identic cu “lista de medicamente; impusa…

  2. 0 realizări ca parlamentar. 0 realizari în profesie (sau cel puțin nu știu pe nimeni care sa poată afirma cu mana pe inima cu tudose a rupt norii) iar noi îl consideram potrivit sa conducă un guvern. Este ca LIS VIOREL (glume bătrânești spuse cu urme de saliva la coltul gurii).

  3. ”Din ce știu eu, că Brăila e mică și el vine mereu pe acasă, Mihai nu le are cu șprițul! S-a mai îngrășat, e adevărat, înainte avea 35 de kile cu curea cu tot, era un lungan de peste 1,90 slăbănog, dar funcția aduce burta. Însă cu băutura nu le are. În schimb, fumează două-trei pachete de țigări pe zi și tot zice că se lasă”, încheie fostul profesor al premierului.

    Deci fata aia o are de la tigari nu de la bautara. Ei asta e. Si de Vacaroiu s-au legat glume din astea cu bautura desi era la fel, tot de la tigari.

Leave a Reply