9 COMMENTS

 1. Nu mintiti poporul cu televizorul! Dancila contrazice statistjca . A umplut A3 cu fluturasj. Daca ii trimit si eu fluturasii o sa rama a muta .

  • sunt sigură că cetățenii vor sancționa la vot actuala majoritate parlamentară.
   până la alegeri îl lăsăm pe dl Pieleanu să abereze.

   • Din pacate in majoritatea de care vorbiti face parte si minoritatea iubitoare de ciolan. Pieleanu tine mai mult la pielea si banii lui decat la mustata lui dragnea asa ca mai strecoara si adevaruri. Nu ii place sa te iei de amaratii din Teleorman indobitociti de nababi si cu asta sunt de acord. Daca viitoarea majoritate este tot FSN-ista ca pana acum peceristii credinciosi isi vor freaca palmele si pe 8 mai serbeaza cu mici si bere. Centenarul din 2021 o sa fie sarbatorit cu fast cand o sa avem si o autostrada Bucuresti–Belina-San Jose`

   • Draga Andreea ,

    Sper ca salariul tau si al familiei tale sa scada.

    Pentru ca daca o crestere de salraii nu e buna pt ca stimuleaza inflatia atunci solutia este scaderea lor. Sper sa ai parte numai de scaderi de salarii fie de la patroni fie de la stat. Ca sa te bucuri de o politica corect nu ca a acestui paralment “penal”.

    Si sa speram ca vine “dreapta” si o sa scada salariile ca sa se bucure si Andreea.

 2. cetățenii onești au sesizat încă de la început că “creșterile” salariale sunt ridicole.
  chiar și Președintele Iohannis a avertizat Guvernul că “revoluția fiscală” nu aduce creșterile salariale mult promise în campania electorală.
  rămâne ca actuala majoritate parlamentară dar și jurnaliștii care au promovat basmele lor să-și ceară scuze față de cetățenii acestei țări.

 3. Pentru ca tot ai vorbit de atacul vestului spre siria,se linistesc vesticii deandata,sar toti vecinii siriei si mai ales iranul,care are deja nuclearele in functiune(cu aprobarea vestica sunt mentinute si sponsorizate),”gura bare c.r.l” spune un proverb din batrani, e valabil si in aceasta situatie. Pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti,alt proverb uzual! Vesticii cred ca merge la fel cum s-a intamplat cu gadafi! Gadafi vindea petrolul pe aur si nu cum voiau vesticii occidentali,pe dolarei! I-au pus capac cu mainile unuia din nationalitatea musulmana. Daca va mai amintiti,ce insemna familia in romanica noastra,mai puternic sustinuta de guvern,inclusiv financiar,fiecare parinte primea 50mii,pentru fiecare copil 10 mii si hrana indestulata,ii mergea mintea fostului gadafi,brici si nu a fost agreat de occidentali! Sunt documentare pe net,inclusiv cu cei care l-au capacit si toti spun acelasi cuvinte de lauda si regrete.

 4. dupa care statistica discutam?
  cea a lui pieleanu?
  ala care il dadea castigator pe ponta cu un avans de 5% si apoi si-a luat-o cu 10%?

Leave a Reply