Home Articole Cea mai influentă femeie din industria media și de divertisment

Cea mai influentă femeie din industria media și de divertisment

4628
2

Anna Wintour, editorul-șef al ediției americane a revistei Vogue, a fost desemnată cea mai influentă femeie din industria media și de divertisment în urma clasament anual publicat de Forbes, informează BBC.

Anna Wintour, care a fost înnobilată de Regina Elizabeth a II-a și a primit titlul de “Dame” — echivalentul feminin al titlului de Sir — este și director artistic al grupului Conde Nast, publisher-ul revistei Vogue.

În prestigiosul top Forbes din acest an se află și alte femei celebre precum Beyonce, Taylor Swift și JK Rowling.

Pe locul al doilea se află Bonnie Hammer, care deține funcția de președinte al grupului NBC Universal, iar podiumul este completat de Stacey Snider, CEO-ul grupului 20th Century Fox.

Topul 15 este completat de cântăreața Beyonce, Margarita Simonyan (redactor-șef al postului de știri rusesc RT), Dana Walden (CEO-ul Fox Television Group), Katharine Viner (redactor-șef al The Guardian), Donna Langley (președinte Universal Pictures), Zanny Minton Beddoes (redactor-șef The Economist), Kathleen Kenney (președinte Lucasfilm), Arianna Huffington (cofondatoare Huffington Post), cântăreața Taylor Swift, scriitoarea JK Rowling, Shobhana Bhartia (președinte HT Media) și Priyanka Chopra (actriță și ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF).

Jurnaliștii de la Forbes întocmesc acest clasament anual în funcție de veniturile obținute, numărul de menționări în mass-media și influența generală a femeilor din media și entertainment, scrie Agerpres.

 

2 COMMENTS

  1. N-au auzit oamenii aceia de Kiovesi,Udrea,Gorghiu,Anastase,Stanciu si Turcan,care fiecare din ele le eclipseaza la notorietate si la aparitii de pomina, si pe Beyonce ,si pe celelalte, cu Regina cu tot..

  2. O persoana dificila, un soi de Maria Callas a bransei sale. Probabil asa va si ramane. E ultimul produs al unei educatii victoriene pure in secolul nostru.

Leave a Reply