Home Articole Cel mai mare fotbalist al lumii, judecat pentru frauda fiscala

Cel mai mare fotbalist al lumii, judecat pentru frauda fiscala

2062
3

Cel mai important si mai simpatic fotbalist al lumii, argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona va fi trimis in judecata.

Starul argentinian al Barcelonei, Lionel Messi, si tatal sau, Jorge, vor fi judecati in Spania sub acuzatia de frauda fiscala, pasibila de pedeapsa cu inchisoarea, a anuntat joi tribunalul Catalonia, potrivit AFP.

Judecatorul de instructie, care a semnat miercuri ordonanta de trimitire in fata instantei, nu a urmat recomandarile procurorului tribunalului din Barcelona care a recomandat trimiterea in judecata doar a tatalului jucatorului, aprecii nd ca acesta nu era la curent cu frauda.

Cei doi erau suspectati de o evaziune fiscala de 4,16 milioane de euro, fiind acuzati ca au ascuns de fiscul spaniol o parte a veniturilor din drepturile de imagine ale jucatorului, din perioada 2006-2009. Messi si tatal sau neaga acuzatiile, sustinand ca vinovat ar fi un fost impresar al jucatorului.

La 14 august 2013, tatal lui Messi a platit cinci milioane de euro fiscului.

 

3 COMMENTS

  1. Se întîmplă şi la alţii:”Oficialii WTA vor să o amendeze pe Williams cu 125.000 de dolari pentru absența de la ultimul turneu al anului și cu 25.000 de dolari pentru faptul că lipsește de la ceremonia de deschidere. Serena Williams a invocat o accidentare pentru a-și justifica absența din turneele de la Beijing și Singapore.”

Leave a Reply