Home Articole Geoana : “Nici gand de vreo relatie cu Basescu!”

Geoana : “Nici gand de vreo relatie cu Basescu!”

2043
5

Mircea Geoana, declaratii La ordinea zilei-Antena 3 : “Nici gand de vreo relatie cu Basescu! PSRO si PMP sunt doua formatiuni incompatibile. Nu se poate trece peste o limita, peste ce a fost in 2009. Nu exista nici un fel de relatie, directa sau indirecta, cu Basescu. Nici vreo intentie, trecuta sau viitoare”.

 

 

5 COMMENTS

  1. Nu ar fi exclusa o intelegere intre ei, chiar si in contextul in care Basescu a maturat pe jos cu Geoana la alegerile prezidentiale.

    • Deci nu era Prostanacu’ premierul de rezerva cu care ameninta Bass pe Ponta? Ba da el era…si pana la urma PSD nu l-a mai exclus a doua oara atunci cand s-a intmplat manevra.

  2. Pentru că auzii că e-n moldova-vaslui îi spun pe tonul celor de acolo: bîşti că-ţi cade nasu-n gură încît nu-ţi mai trebuie lichide. Cine te crede bă mincinosule? Uitaşi că vă simţeaţi respriraţia reciprocă a la bot&bot. Nu vă lăsaţi de ciolane să băgaţi tineret în parlament? Vreţi tot voi hoţilor? Nu vă mai săturaţi de chiul şi lene? Dispăreţi naibii din politică că ne-aţi îmbolnăvit de nervi. V-aţi îmbogăţit destul pe spatele omului de rînd şi aţi umilit o naţiune pentru care trebuie să dispăreţi din politică şi de pe micile ecrane.

  3. Daca dl Geoana vrea sa dispara din politica, pentru mult timp de aici inainte, va adopta modelul falimentar inaugurat de Crin Antonescu si se va alia cu PMP fara sa se impiedice de discursurile pre-electorale in care asigura populatia ca nu va face pasul fatal. Se va gasi, cu siguranta, un “vice” in PSRO care sa-si dea demisia odata cu el, in caz ca pica sub procentul de intrare in parlament, si-apoi sa-i ia locul la varful partidului pentru a implini “fuziunea” cu partidul fostului dusman, un model care merge e pacat sa ramana in nefolosinta.

Leave a Reply