Celebrul jucător de snooker Ronnie O’Sullivan s-a declarat încântat să viziteze Transilvania, cu ocazia unor meciuri demonstrative ce vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Cluj-Napoca, aceasta fiind a treia vizită pe care o face în România în ultimele şapte luni, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

‘Toată lumea mă face să mă simt atât de bine aici, mă bucur că am jucat un rol în promovarea snooker-ului în România’, a afirmat Ronnie O’Sullivan. ‘Am auzit atât de multe despre cât de frumoasă e Transilvania, ţinem aici Europeanul în octombrie şi este fabulos că voi avea şansa s-o vizitez. Ne vedem sâmbătă şi duminică la cel mai tare show de snooker’, a adăugat campionul.

Întrebat care este ţara preferată de vizitat, el a răspuns: ‘România, desigur’.

La întrebarea care este ‘cel mai grozav lucru legat de snooker’, O’Sullivan a răspuns: ‘break-urile’. Potrivit lui, ‘călătoriile peste tot în lume’ sunt un aspect foarte plăcut al vieţii unui jucător de snooker.

O’Sullivan a dezvăluit că interpretul de muzică favorit este Ian Brown, filmul preferat este ‘The Shawshank Redemption’, iar personalitatea cu care ar vrea să ia cina este Ayrton Senna. De asemenea, el a mărturisit că s-a apucat de curând de box, şi-ar dori să cânte la pian, mâncarea sa preferată este peştele şi şi-ar dori să aibă ‘puterea de a schimba răul în bine’.

O’Sullivan a mai spus că un talisman norocos pe care îl are de multă vreme este ceasul său, ‘un cadou primit de la mama la împlinirea vârstei de 21 de ani’.

După cum s-a anunţat, patru dintre cei mai cunoscuţi campioni de snooker din lume, printre care Ronnie O’Sullivan şi campionul en titre Mark Selby, vor susţine la Cluj o serie de meciuri demonstrative, pe 18 şi 19 iunie.

1 COMMENT

Leave a Reply