PSD se afla din decembrie 2012 neintrerupt la putere. In 5 ani si 4 luni, nu a fost dat in folosinta nici un tronson functional de autostrada, santierele bat pasul pe loc iar Romania ramane corigenta Europei la infrastructura rutiera.

In 5 ani, bugetul CNADNR-CNAIR a depasit 8 miliarde de euro, cu ZERO tronsoane de autostrada date in folosinta. In 5 ani, au murit peste 10.000 de oameni in accidente rutiere.

Aeroportul Henri Coanda are probleme de ani de zile cu pistele de aterizare : prea scurte, nemodernizate, atenteaza la siguranta aeronavelor. Spatiile aeroportuare sunt prost gestionate, pasagerii sunt mereu tinuti la cozi, iar firmele de partid fac ravagii in bugetul companiei. TAROM se chinuie sa nu declare falimentul si ramane mult in urma companiilor low-cost si private.

Transporturile isi saboteaza propriile companii. CFR SA a pus sechestru pe conturile CRF Marfa pentru datorii istorice de 234 milioane lei. CFR Marfa pierde acum licitatii din cauza conturilor poprite.

Romania are cea mai mica viteza a trenurilor din Europa : 45 km/h la calatori, 15 km/h la marfa.

 

16 COMMENTS

 1. Cele 5 realitati grave din transporturi : basescu, mitrea, orban, berceanu si d sova ca mari dirijori ai ochestrei nationale de sirene . Mai au si tupeul sa iasa in public privind spre buzunarele lor: aici sunt banii dumneavoastra striga base ba aici tipa mitrea ba la orban zice bercenu , eu am ascuns doar proiectele smerit sova

 2. Justiția a fost marea problema a pensiilor pesedisti. Atât. Ba acum vom da sute de milioane pentru violatori criminali hoti etc pentru a au stat la pușcărie. Asta vrea PSD. Infractori eliberati și platiti pe deasupra. Antena3 i-a susținut si-i susține in continuare si cu ajutorul anteni3 conduc tot in Romania! Degeaba va lamentați…l-ați ajutat și o faceti in continuare!

 3. Numai 5 ?
  A 6 a este ca DNA nu s a sesizat niciodata pentru cele 8 mld. !Cu zero investitii !
  Dar vom.fi increzatori in trenul de maaaare viteza Cluj NAPOCA -Budapesta !

  • Păi DNA n-are cum să-și bage nasul, pentru că n-ar avea cum să ocolească firmele străine care au contractat lucrările. S-a fript odată Codrula cu EADS, acum este suficient de mare să nu mai repete greșeala.

 4. S-a dus naibii si Turda-Orastie,nici nu a fost terminata sau inaugurata! Pe cotidianul,parca,scrie ca autostrazile gaurite sau inexistente la ora actuala,costa cam 4 miliarde! Daca suma de la care se pleaca este cam 23 milioane,cum au calculat de se ajunge ca fiecare cetatean traitor in 1990(23milioane eram atunci),sa plateasca chiar daca nu poate sa plece din casa,nu are sursa financiara disponibila?

 5. Domne ce ciudat ca de fiecare data cand e invitat cate un presedinte de partid psd (Ponta, Dragnea), nimeni nu-i pune intrebarea fix in cheia asta, si anume ca EI au fost la guvernare. Ciudat, nu-i asa?
  E bine si cu supapele pe blog, zic, da creca e bine si cu raspunsuri live, la ore de audienta, cred. Pai no’!?

 6. Presa italiana zvoneste ca un fond de investitii speculative vrea sa cumpere Enel. Dupa ce va suge intreaga valoare din monopol, va lasa probabil o cochilie goala si pe noi citind la lampa cu petrol.

  “According to press reports, an American fund is about to buy the entire Enel. How is it possible that services of such importance are subject to market law? The commitment of the next government must be: STOP to privatization and renationalize these services!”

  • Stai liniștit! Sunt atât de mulți șacali în domeniul distribuției de energie electrică încât nu ai nicio șansă să treci la „lamba cu gaz” chiar dacă ți-ai dori! Te jumulește unul, mintenaș!

 7. Domnule Tudor vreti sa ma aveti pe constiinta ? Noroc ca e geamul inchis, altfel ma aruncam pe geam cand aud aceste teme tocate la infinit. Eu m-am resemnat, in aceasta viata nu voi apuca o autostrada cap-coada de la Constanta la Arad via Valea Oltului sau Comarnic-Brasov. Sa nu mai amintim de restul. A iesit romanul ala de conduce TAROM si a promis marea cu sarea. Sa vedem ce-o iesi.

 8. Domnul Radu Tudor, daca era adoptata legea “defaimarii” puteati fi subiectul acesteia. Cu genul acesta de legi se ocupa PSD-ul.

  • Tu le iei prea in serios. Tu te poti arunca pe geam, l-am deschis. Cu certitudine, tu esti un pui de Nefertiti.

Leave a Reply