Spitalul Clinic Sanador a investit un milion de euro într-un angiograf de ultimă generaţie Philips Azurion 7, unic în Romania, unde pot fi trataţi pacienţii cu afecţiuni arteriale, cu ajutorul tehnicilor endovasculare. Platforma permite evaluarea arterelor din întregul organism şi tratarea întregii game de afecţiuni arteriale, atât la nivelul cordului, cât şi în afara sferei cardiace, afecţiuni la nivelul vaselor periferice şi cerebrale.

Până acum, la Spitalul Clinic Sanador au fost efectuate peste 200 de intervenţii medicale cu noul angiograf. “Pe măsură ce tehnologia medicală avansează este necesar să ne actualizăm în permanenţă echipamentele medicale. În prezent, suntem singurul spital din România dotat cu acest echipament de ultima generaţie”, a declarat Doris Andronescu, director general Sanador, citata de stiripesurse.ro

Philips Azurion oferă o calitate înaltă a imaginilor, cu doze minime de radiaţii, potrivit companiei. Pentru dezvoltarea sa, compania a lucrat cu spitale din întreaga lume, timp de mai mulţi ani. ”Datorită calităţii înalte a imaginii, medicii pot vizualiza întreaga hartă vasculară a zonei dorite utilizând o doză minimă de substanţă de contrast. Cu noua tehnologie, afecţiunile vasculare pot fi tratate mult mai eficient, iar recuperarea pacienţilor are loc mult mai rapid”, spun oficialii Sanador.

Printre afecţiunile care pot fi evaluate şi tratate cu ajutorul angiografului sunt: bolile coronariene, suferinţele vasculare aortice, bolile vasculare severe la nivelul sistemului circulator cerebral, aritmiile cardiace şi arteriopatiile periferice, scrie news.ro.

6 COMMENTS

  1. Interesant. E bine de stiut. Banuiesc ca astia nu aveau contract de dezinfectanti cu firma “sinucisului”, ca nu le mai ramaneau bani pt angiograf
    Lasa, e bine ca noi cotizam la stat chiar si de mai multe ori (cei si cu job si cu pfa de ex) iar cand ajungem in maternitari (de ex) e plin de cetateni de etnii cate nasc pe banda fara nicio asigurare medicala. Long live NATO, ca ne scoate din boli!!:)

  2. Ok,spital doar in bucuresti,restul tarii sa plateasca gras drumul si doar daca ajung la poarta spitalui apoi aceasa! Si tratamentul care omoara zilnic?! Marius Tuca are pe facebook un articol/link de la nemturia,care confirma ce spun aici de ani de zile! Nu vorbesc de medici,tratamentul e cel care scurteaza viata,cel care nu vindeca boli,cel care omoara lent dar sigur! Am scris de lista de medicamente impusa medicilor,tratament engros,mai ceva ca la depozite,si,la piata tot alegi,tratament care nu si-l asuma nimeni din guvern,oricare ar fi el si nici prin lege! Cobaii au ajuns cetatenii in locul soarecilor,a manechinelor din ebonita sau plastic si doar pe bolnavi se fac experimente fara acceptul familiei si chiar daca accepta,familia nu stie compozitia si efectul tratamentului! Iar imi amintesc de madam ministra sanatatii din 2008-2009 care si-a dat demisia pentru a nu fi anchetata in legatura cu vaccinurile si propaganda multir novative in kenia,unde au murit enorm de multi oameni!

Leave a Reply