O noua sedinta a Comitetului Executiv National al PSD are loc azi vineri 13 octombrie la ora 13,00, la sediul din Kiseleff.

In aceasta sedinta urmeaza sa se decida numele celor care-i inlocuiesc pe demisionarii Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene si Razvan Cuc, ministrul Transporturilor.

 

2 COMMENTS

  1. Este pentru prima data dupa investire cand doamna primar a luftat propagandistic,singurul domeniu pe care-l stapaneste f.bine.Inainte de inceperea CEx a sarit,in stilul binecunoscut,la jugulara celui care a obtinut ce a vrut pana la urma din acea sedinta.Ooops ! Asteptam nerabdatori rasucirea cu 180 grade de azi,neaparat in direct si la ora de varf !

  2. INCETATI CU PROSTIILE : E CEL MAI PROST GUVERN POSIBIL , AU DISTRUS CE MAI ERA DE DISTRUS DIN ECONOMIE , EDUCATIE , SANATATE , TRANSPORTURI, MEDIUL IN CATEVA LUNI. CRIMINALII !

    GUVERN TEHNOCRAT, DE SPECIALISTI, MODIFICAREA CONSTITUTIEI PENTRU A REDUCE DREPTURILE PARLAMENTULUI SI A MARI DREPTURILE GUVERNULUI, INTERVIU SCRIS SI ORAL AL MINISTRILOR CA IN COMPANII PRIVATE.

    DACA NU SE TIN DE MESERIE SA FIE DATI AFARA.

    SUNTEM CONDUSI DE ANALFABETI SI PRIMATE.

Leave a Reply