Chef Cătălin Scărlătescu a creat foarte multă agitație în mediul online după ce a postat o fotografie pe Instagram, în care apărea lângă mașina până la intrarea celebrei Porți din Vama Veche, scrie stiripesurse.ro.

Ulterior, această fotografie a fost distribuită pe diverse grupuri de Facebook la care participă românii pasionați de Vama Veche, generând o reacție puternică vis a vis de gestul făcut de Cătălin Scărlătescu, cunoscutul bucătar de la „Chefi la cuțite”.

Sute de comentarii negative au curs la postarea acestuia. Cei mai mulți dintre aceștia l-au acuzat pe acesta de proastă creștere. Totuși, acesta nu pare că a fost afectat în vreun fel de linșajul online la care a fost supus, dat fiind că la foarte scurt timp a postat un filmuleț în care se laudă cu hălcile de carne apetisante pe care le-a fript pe grătar.

Iată ce comentarii a primit Cătălin Scărlătescu

”Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”

”Chiar s-a stricat Vama”

”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult”

”Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”

”La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”

”Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea de pe Facebook.

Pe de altă parte, bucătarul cunoscut pentru emisiunea Chefi la Cuțite a fost criticat inclusiv de fanii săi, pe contul de Instagram:

”Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul.

Maxim țărăneală de super prost gust!”

”Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”

”Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”, sunt alte comentarii.

https://www.stiripesurse.ro/foto-gestul-pe-care-chef-catalin-scarlatescu-l-a-facut-pe-plaja-din-vama-veche-internautii-au-exp_2949903.html

 

 

Leave a Reply