Chiar daca sondajele il dau favorit pe Vergil #Chițac la #Constanta, candidatul Decebal #Fagadau este favorizat de ruperea votului pe partea dreapta prin candidatura lui Stelian Ion. Consecinta insistentei #USR cu o candidatura perdanta este o sansa uriasa data #PSD la #Constanta.


Un sondaj realizat recent de Psyho Global Consult arată că Vergil Chițac, candidatul PNL, este favoritul constănțenilor pentru funcția de primar. 36% dintre respondenți susțin că l-ar vota pe acesta dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Constanța.

Actualul primar, Decebal Făgădău, se află pe locul secundar în topul preferințelor respondenților. Acesta ar fi ales de 35% dintre constănțeni, în timp ce candidatul Alianței 2020, Stelian Ion, se află pe locul trei, cu doar 14%, scrie www.psnews.ro

„Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect este că votanții care declară că îi dau votul lui Stelian Ion ar trebui să conștientizeze că, dacă vor cu adevărat ca Municipiul Constanța să aibă un primar de dreapta, să-i acorde votul candidatului PNL – să voteze util, cum se spune, pentru că este singura șansă. Atât timp cât voturile de dreapta se împart între cei doi candidați, în continuare Decebal Făgădău se află pe prima șansă”, a afirmat Vladimir Ionaș, Director Avantgarde și Psyho Global.

2 COMMENTS

  1. Dar ce va jeluiti voi, RT si Ionas, ca n-ar iesi un lberal la primaria Constanta? Inca nu v-ati lamurit ce inseamna liberalii astia corciti cu pdl-isti, cu FSN-isti, cu ONG-isti si sorosisti? Astia sa fie urmasii bratienilor? Sau pur si simplu sa iasa si foca de la Delfinariu, numai sa nu iasa psd-istul?! Mai aveti un pic si incepeti si voi cu “ciuma rosie”, cu felurite placute de inmatriculare sau alte forme telectuale de manifestare a opiniei politice. Halal!

Leave a Reply