STIRIPESURSE.RO VĂ prezintă cifrele ora 14.00

PRIMĂRIA CAPITALEI

Gabriela Firea (PSD) – 42%

Nicușor Dan (USB) – 23%

Cătălin Predoiu (PNL): – 17%

Robert Turcescu (PMP) – 6%

Daniel Barbu (ALDE) – 1%

Alții – 11%

———————–

Cifrele la nivel national:

PSD – 36%

PNL – 29%

ALDE – 6%

PMP – 5%

——————————

12 COMMENTS

  1. Cifrele sunt mai mult decat interesante in schimb mi se pare nerealist scorul dintre dl. Daniel Barbu si “colonelul”. Sa asteptam sfarsitul alegerilor, atunci sa vedem rezultatele.

  2. Iarna nu-i ca vara se intoarce !!!! Gabi Firea : ” Îndemn bucureştenii să voteze cu cine cred ei de cuviinţă ” ! :))))))))))))))))))))))))

  3. Auch…e belea la București. Va fi o victorie clară a lui Gabi Firea. La fel de interesanta e poziționarea lui Nicușor Dan. Dacă aceste aprecieri se mentin….pentru PNL e dezastruos. Nu ar fi intrat într un eventual al doilea tur…?!?! Si când te gândesti că vor veni si alegerile parlamentare…vor fi două dusuri reci pentru acest partid cu consecinte serioase…bănuiesc.Oricât s ar incerca demonizarea PSD ului…oamenii nu uită si nu iartă!

  4. PREA MICA DIFERENTA INTRE PSD SI PNL !….AR TREBUI SA FIE MUUUUULT MAI MARE ! PNL TREBUIE ELIMINAT DIN POLITICA ROMANIEI ASA CUM A FOST ELIMINAT PNT !!!

  5. Radu, te miri de ce nu participa lumea la vot, si toti au parerea ca din cauza dezamagirii fata de politicieni sau candidati. Se pare ca nu luati in considerare adevarata cauza, aceea ca cei mai multi (ca si mine) deja si-au dat seama ca VOTUL LOR NU CONTEAZA, si el va fi viciat oricum. De la referendumul din 2012, s-a vazut cum forte din afara sistemului de vot, pot face c…a pe votul tau, indiferent de numar. A continuat cu Johannis care cum s-a instalat a facut orice ca sa vicieze votul nostru pentru parlament (tot din 2012) si sa instaleze un guvern NEVOTAT de nimenio si iar sa faca c…a pe votul nostru. Ar trebui sa luati in discutie si acest aspect, caci eu va spun, cea mai mare frustare este aceea ca VOTUL TAU NU CONTEAZA. Am trecut cu vederea ce a facut Basescu cu numirile de prim-ministru si guvern fara a lua in consideratie votul, crezand ca e un accident in “democratia” noastra. Dar cand ai vazut ce a facut cea mai mare “democratie” a lumii si EU si alti “politicieni” si structuri NEALESE la referendum precum si Johannis cu votul nostru la parlamentarele din 2012, ne-am dat seama ca VOTUL nostru e doar ca sa valideze ulterioarele intelegeri (sau de dinainte) din laboratoarele ce nu au legatura cu dorintele noastre. Asa, ca luati in discutie si aceasta chestie, caci e cea care apasa cel mai mult.

  6. PNL-ul vechi avea 20% iar astazi PNL+PDL au tot 20%
    deci liberalii au pierdut deoarece aceleasi functii de consilieri si primari astazi le impart cu pedelistii deci au pierdut 50% in favoarea PDL

    “MARELE PNL” O ARE LA FEL DE MICA PRECUM VECHIUL PNL CARE ERA MULT MAI FRECVENTABIL FARA PDL

Leave a Reply