Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a votat la Liceul ”Tudor Vianu” din București.

”Am votat cu speranța că bucureștenii vor avea o viață mai bună. Cu toții am sperat de fiecare dată că se vor întâmpla lucruri frumoase. Avem, poate, o șansă în plus, pentru că toți suntem mai maturi. Am votat cu gândul la o Capitală cu școli și spitale moderne, cu problema traficului rezolvată, m-am gândit la copii, cu parcuri și locuri de joacă, la tineri, cu locuri de muncă. Am votat cu gândul la adulți, cu gândul la seniorii noștri, care merită o viață mai bună. Suntem la capătul unei perioade foarte agitate, o perioadă tulbure. Întotdeauna am fost la vot și îndemn pe toată lumea să voteze, pe cine consideră ei de cuviință” a spus Gabriela Firea după ieșirea din cabina de vot, citata de www.antena3.ro.

12 COMMENTS

  • BAI nea…,de ce te bagi unde nu cunosti si te dai destept? Perioada, ca si apa, poate fi TULBURE si era vorba de o (una) perioada si nu mai multe.

 1. Așa NU!
  Nu asta a spus Firea : “Suntem la finalul unei perioade agitate, tulbure” așa cum se scrie în titlu, așa cum greșește TOATĂ presa punându-i in gură ceva ce domnia-sa nu a spus.
  Domnia sa, absolventă a Universității București, Facultatea de Litere, doctorand în economie la Academia de Studii Economice din București, nu putea să facă o asemenea greșeală, cu toate că omnește e posibil.
  Doamna Firea a spus altceva, ceva care nu o punea într-o situație proastă ”dând palme gramaticii”: ”Suntem la capătul unei perioade foarte agitate, o perioadă tulbure”.(care-i altceva)
  Corect ar fi trebuit scris(dacă tot s-a evitat repetarea cuvântului perioade : “Suntem la finalul unei perioade agitate, tulburi”
  Nu-i bine domnilordin presă , nu-i bine deloc.

   • Atunci, dacă dvs. așa credeți, că, într-adevăr … ”Suntem la finalul unei perioade agitate, tulbure, nebunește”, așa să fie, cunoscându-se, ca un postulat, ca o axiomă, că ”presa niciodată nu greșește”. Am să vă aduc aminte de ceva, menționat de multe ori de către Mugur Ciuvică, dar, asta, după Alegeri, după ”finalul unei perioade agitate, tulburi, nebunești” așa cum consider eu că ar fi trebuit, să fie scris în mod corect. Așa ceva….!
    Scuze că v-am inoportunat cu astfel de nimicuri!

 2. Daca doamna Firea va fi Primar de Bucuresti sper sa nu se apuce de toate si sa nu termine nimic. Daca va rezolva, e valabil pentru orice primar care va fi, punctual doar una sau doua probleme dar vor fi rezolvate cap coada va fi o realizare. Toti vorbesc de “metropolitan”, ei vorbesc din punct de vedere financiar, al bugetului, in schimb problemele unui “metropolitan” sunt imense, nu pot ei duce cu gandul,vorbeste gura fara ei si fara adevarati specialisti in jurul lor.

Leave a Reply