Home Articole Cimpeanu – premier, ministru al educatiei si ministru de interne

Cimpeanu – premier, ministru al educatiei si ministru de interne

2118
9

Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat luni decretele prin care ia act de demisia lui Gabriel Oprea din funcția de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne și constată încetarea funcției de membru al Guvernului și pe cel prin care îl desemnează pe Sorin Mihai Cîmpeanu interimar în aceste funcții.

Update

“În urma demisiei viceprim-ministrului pentru Securitate Natională, ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne. În acelasi timp, primul-ministru interimar si-a delegat atributile de ministru al Internelor către Ilie Botoş, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a anunţat, luni, Guvernul.

 

9 COMMENTS

   • “A fost nevoie sa moara oameni ca Ponta sa plece”, de la Joha Klaus citire. Deci a trebuit sa moara oameni ca Ponta sa plece, deci a fost necesar sa moara oameni ca Ponta sa plece, deci a fost ordin sa se omoare oamenii ca Ponta sa plece. Deci focul a trebuit sa fie pus ca sa moara oamenii tocmai ca Ponta sa plece. Deci serviciile i-au facut astfel pofta ce-o pofti bisnitarului de copii si misitului de case, aceea ca Ponta sa plece si visul cu ochii sa i se indeplineasca celui ce s-a tras sase case din meditatii, ghinion.

 1. Mihai Campeanu e pe felie, a terminat doar Academia de Informatii. In rest, in Romania nu este si nu va fi DEMOCRATIE atata timp cat: 1. Arhiva Securitatii nu va fi desecretizara, actualmente se afla pusa la secret pe o perioada de 50 de ani de catre Traian Basescu. Arhiva trebuie sa fie descretizata si afisata pe Internet. 2. Toti sefii si sefutii din SRI care au activat si-n Securitate nu vor fi pusi pe liber. 3. 6/7 din angajatii serviciilor secrete, din cei 25.000 de angajati cat numara acum aceste servicii secrete din Romania recte: SRI, STS, SPP, DIICOT, Serviciul de informatii ale armatei…, nu vor fi exclusi din randurilor ofiterilor acestor institutii. Tara nostra neincadrandu-se astfel in acest moment in media de angajati ai serviciilor de informatii raportata la 100.000 de locuitori din tari ca: Franta, Anglia, Italia, Germania, Spania. Economisindu-se astfel sute si sute de milioane de euro ce sunt palmate intr-o veselie in fiecare an din bugetul statului de catre servciile secrete din tara noastra fara ca acestea sa produca nimic benefic pentru Romania. 4. SRI si celelalte servicii secrete sa nu mai aiba voi sa desfasoare activitati economice. 5. Interzicerea totala a ofiterilor acoperiti ce-si desfasoara activitate in mass-media romaneasca, Justitie, structurile guvernamentale, Parlament.. 6. Finalizarea in justitie a dosarelor Revolutiei si Mineriadei terminata prin pedepsirea celor vinovati cu ani grei de inchisoare. Fara toate aceste reforme absolut necesare, serviciile secrete din Romania vor face jocurile in politica tot la fel cum le-au facut din 1947 odata cu infiintarea Securitatii, Securitate care s-a revopsit in SRI dupa Dec. 89 dar a ramas in continuare cu aceleasi metode criminala de a omori oameni nevinovati ori de cate ori simte pericolul ca scapa puterea din maini. Serviciilor romanesti de informatii neconvenindu-le ca tara noastra sa devina prospera, democratica si puternica din punct economic deoarece numai prin saracie, nesiguranta si haos se poate cel mai bine controla si subjuga un popor. Ps. N-ar fi rau ca Mihai Gadea sa faca o serie de emisuni la Sinteza Zilei dedicate problemelor ridicate de mine aici.

 2. Dupa omul cu trei cravate, omul cu trei portofolii. Mircea Badea are gura aurita, sau fatala, cum vrem s-o luam. Sunt fan!

 3. e oricum o situatie temporara.
  ce e cu adevarat important e ca omul asta e o catastrofa.
  1. abandonul scolar in romania e printre cel mai mare din europa
  2. pib-ul alocat educatiei este cel mai mic din ue.

  cimpeanu este o mizerie.

   • nu conteaza al cui e. reperele trebuie sa fie realizarile fiecaruia, nu omul in sine, sau de unde vine.
    probabil ca iohannis crede ca profesorii sunt niste deosebiti. nu prea cred.

 4. Nimic de spus pe aceasta tema, avand in vedere pregatirea d-lui Campeanu daca poate duce, de ce nu.

Leave a Reply