“Partidele de stânga au niște elemente stabilite foarte clar, unul dintre ele fiind justiția socială, au câteva politici publice pe care le susțin și se uită cu foarte multă atenție la anumite dezechilibre care se creează în societate, astfel încât nimeni să nu fie eliminat de la șansa pe care o are în viață. Reideologizarea înseamnă adaptarea acestor politici publice și a procedurilor de selecție a resurselor umane care pun în aplicare aceste politici, adică oamenii pe care îi vedem în Parlament, în Consiliul local, în Consiliul județean, pe care îi vedem în guverne, astfel încât să înțeleagă menirea pe care o are ca om de stânga și atribuțiile pe care le are și în comportamentul pe care îl are cât timp este membru al partidului și dorește o funcție publică. Este o schimbare totală de atitudine și de manifestare. Nu poți să fii om de stânga și să îți pui poze pe Facebook și să spui că ai zburat cu avionul privat și că ai stat într-un hotel de cinci stele. Atunci poate că ești un om de stânga, dar poate că nu înțeleg eu bine ce înseamnă om de stânga”, a spus presedintele executiv Valeriu Zgonea, într-un interviu pentru DC News.

26 COMMENTS

 1. Asta a fost acar la Regionala CFR Craiova. Tragea macazu si dadea cu steguletu galben la capu trenului cand facea manevre in triaj. Sufla din fluier cand cupla vagoanele. Plus de asta a facut ingineria la seral. A facut-o la seral ca ziua muncea ca acar, ca sa traga macazu, sa dea din stegulet si sa sufle in fluier. P.S. El cica e tare mandru de facultatea pe care si-a facut-o la seral. Pai daca el e tare mandru, atunci ce sa mai zicem de academicienii membri ai Academiei Romane, de care a ajuns sa se ia recent Basescu (sticle), de suparare ca o are pe fi-sa EBA acasa de n-a invatat nici sa vorbeasca romaneste pana la varsta asta. P.S. Cu alte Zgonea al treilea om in stat la conducere, e vai de mama si sorgintea noastra! Am ajuns o tara masca, de inchiriat. Paaa

 2. adica nu trebuie sa te lauzi ca un cocalar, ponta gen. trebuie sa ti pentru tine.
  sa intelegem ca pana acum nu au fost niste impostori socialisti, multimilionari si obtuzi.
  pai sa vedem justitie si echitate sociala de pana acum in perioada psd-ista: folosirea abuziva a ordonantelor de urgenta si eliminarea societatii civile in luarea de decizii, abandonul scolar a atins cote inalte, sistem sanitar defect, moldova nu are autostrada, obstructionarea dreptului de vot , favorizarea unui sistem corupt, atentate multiple la libertatea de exprimare, intimidarea presei, sustinerea unor companii de stat falimentare (adica furt de bani de la buget)

 3. Cînd am văzut titlul ”Cinci stele? Nu la PSD…” am crezut că e pentru emisiunea genială a lui Gîdea de aseară!
  :))) pentru ăsta, ”tractoristo-şaibaro-acaro-libidino-mincinoso” care ocupă scaunul, funcţia şi plătiţi pe nemerit, poate fi cadorisit cu un ”sikkktir jegoso-flegmato” contra vorbelor vorbite mult prost şi fără rost!
  :)))) aş juca o horodincă pe centura cotită de primăria politico mincinoasă dacă ar dispărea din politică împreună cu mulţi alţii ca el!
  :))))) Ce mai caută şi ăsta la vocalize live? :)))) Cumva reprezintă corul hidoşilor?
  :))) crede că mai ţine manipularea prin minciuni fără finanţare en-gros? Huoooooooooooooo!

 4. Dl Zgonea ar trebui sa umble subtitrat, cum zicea Mircea Badea pe vremuri despre Patapievici, nu se înțelege nimic din poliloghia d-sale asupra reideologizarii. In afara de faptul ca imaginea omului de stânga dotat cu avion privat si alte simboluri ale bogăției, făcută din banii statului, si ostentativ expusă pe FB, trebuie “schimbată” ca sa corespundă la “ideologie” altceva n-am găsit ca substrat al comunicării d-sale. Prin urmare traducerea mea la mesaj ar fi: Răcani! Stergeti-va pozele deșucheate de pe FB ca vin alegerile si nu ne mai deosebește poporu’ de dreptaci! Si da voturile aiurea, țăranilor! Pasol na “sărac si cinstit” asta-i noua strategie a stângii, bag sama.
  Acu, nu știu ce se da la filmografie la Academia de Informații dar eu le-as sugera agenților de influența/propagandistilor ieșiți din onorabila instituție (Zgonea e alumnus si el, alta școala nici nu pare sa fi făcut la viața lui) sa facă un seminar intensiv pe tema “familia Roosevelt sau patricieni puși in slujba poporului” unde sa le dea absolvenților (încărcați de stele precum hotelurile ) documentarele lui Ken Burns despre cei doi președinți Roosevelt care au schimbat fatza Americii. Sa vadă acolo Reideologizare făcută cu monoclul pe nas, diplome de la Harvard, vile pe tot North Shore_ul si, la cel de-al doilea, un harem întreg pe lângă toate astea, ceea ce nu numai ca nu i-a împiedicat sa spargă ideologia populista a adversarilor sau a propriului partid, chiar, in cazul lui FD. Deci, la munca băieți, cu filmul, dacă nu cu cartea; trageți naibii un seminar la Sinaia, sau la Brașov in nasul concurentei, unde sa vi se predea si alte idei decât cele importate din proletcult! Pe bani de la Internaționala Socialista dacă ministerul agriculturii tehnocrate nu vrea sa se mai constituie parte la procesul de însămânțare a minților!

 5. :))))))))) ştiţi la ce mă gîndesc(desigur e o mică glumă care poate deveni realitate), dacă tot li se plimbă limba inconştient în gură printre carii şi permanent se manifestă toţi care sînt în funcţii ca nişte ţopîrlani sau ca ţomîrlani de pe malul oricărei gîrle, ar trebui să înlocuim cuvîntul stat cu sat, să nu-i mai aud urlînd că vor demnitate şi imunitate ”a gîrlei” apărată!
  :)))) Să nu mai auzim de preşedinte de stat, nu se vede sau cunoaşte niciun stat, doar stat degeaba, ci, mai curînd un sat de la marginea gîrlei.
  :)))) comportament de maidan e la sate, unde maidanul pentru analfabeţii urlători are destul loc liber şi se găsesc hîrtii sau cartoane gata scrise ca legitimitate a unor diplome sau doctorate la hectar.
  :))) cît despre scaune, muşuroaie de cîrtiţă moi şi comode, funcţia se stabileşte în funcţie de înălţimea muşuroiului pe care se pun. :))))))))

 6. Ce Vrea sa zica si asta? ca politici de stanga n au facut, doar asa ne spuneau de intentiile lor si veneau alegerile si gata

 7. ZGONEA O MOARA-N PARLAMENT

  Din cele gandgurite de Colegul lui Mihai Viteazul intelegem ca trebuie sa existe o discriminare intre stangaci si dreptaci. Adica, daca esti stangaci trebuie sa tii stanga libera, la vedere, si s-o freci (politichia) cu dreapta, iar daca esti dreptaci, trebuie sa tii dreapta libera, la vedere, si s-o freci cu stanga.
  Dl PCD remarca ca in politichia damboviteana nu poti fi dilimatic. Adica nu poti fi stangaci si s-o freci si cu stanga si cu dreapta. Asemenea, nu poti fi dreptaci si s-o freci si cu stanga si cu dreapta. Dar cred ca capacitatea mea de intelegere nu patrunde hermeneutica Dlui PCD. Cerebelul meu nu se ridica la inaltimea la care Dl PCD isi aranjeaza freza. Apropo, n-am observat daca poarta carare (la freza) pe stanga sau pe dreapta.
  O intrebare pentru Dl Gospodar Dragnea, tot de la Colegul lui Mihai Viteazul:
  Gospodin Dragnea ai afirmat ca esti responsabil. Ne poti spune si noua, boborului PSD, cu ce esti responsabil sau ce inseamna in dialectul politic dambovitan sa fii responsabil, caci noi credem ca una e sa-ti asumi responsabilitati si alta e sa fii responsabil. Regimul comunist al lui tov Nicu era plin de responsabili, dar care nu isi asumau nimic, iar PSD, de curand cred, s-a lepadat de comunism. S-a lepadat cumva si de responsabili?

 8. Cred ca Gabitza Oprea ar trebui reevaluat si uns general cu cinci stele. Numai el sa fie asa. Cata satisfactie i-ar aduce.

 9. 1. Pentru partide, pe langa legile scrise trebuie sa existe si legile nescrise. De aceea Basescu spunea ca el nu a încălcat nici un fel de lege. Legile scrise sunt pentru cetateni iar legile nescrise pentru politicieni, care spun ca au ideologii.
  2. Boc, Mru si Ciolos ce au in comun? Toti au fost manevrati de basescu si toti au aplicat indicatiile lui. Cea mai deasa indicatie in cazul in care nu are o solutie este AUSTERITATEA, TAIERI, REDUCERI, CONCEDIERI.
  3. Tara este asediata si sechestrata (sa ne luam tara inapoi – sloganul binecunoscut)

 10. Acum ne dam seama ce sistem mafiot si corupt a patronat ponta si pesede. Cel mai corupt partid din istoria postdecembrista ramane in perceptia romaneasca. Foarte putin a comentat antena3 demiterea capilor ANAF .Oare de ce?

 11. Zgoneo, iti zic eu ce inseamna om de stinga:
  – un urmas ideologic al lui Marx, Engels, Lenin, Pickerty;
  – un ateu (“sa nu rivnesti la bunul altuia”);
  – un incompetent care nu e capabil sa fie independent, liber si care pretinde ca e dreptul lui sa ia cind vrea, ce vrea si cum vrea din proprietatea altuia;

  Sa le zici americanilor despre redistributia proprietatii intelectuale… adica ai si tu si neamul tau dreptul la ceva din Windows, OS X, filme, romane, etc, nu? Pe simplul motiv ca existi!
  Asta cu stinga conteaza doar in masura in care tot imbecilul are drept de vot. Daca macar aia care au luat BACul ar avea drept de vot, v-ati duce dracu cu ideologia voastra. Voi confundati ajutorul cu confiscarea, optiunea cu obligatia, umanitatea cu dictatul, va arogati dreptul sa stiti mai bine ca mine ce e bine pentru mine, votati legi fara sa le cititi si fara sa le pricepeti, sunteti analfabeti economic, poltic, filosofic si aliterati in general.

  Dar stai linistit, voi nu sunteti de stinga, voi sunteti doar niste banditi (ca si aia care sunt de dreapta, dealtfel) care profitati de un sistem politic republican, adica o oligarhie politica corupta.

 12. Zgonea nu intelege ce cauta el in viata lui, daramite sa mai inteleaga si d-astea, grele, cu “doctrina”…
  Multi nu intelegem nici cum a ajuns el unde a ajuns… l-o fi ajutat “colegul” Mihai Viteazu ?! La de-ne-a si cu “colegul”; trafic de influenta !
  Ramane, deci, sa ma lamuresc cu o Metaxa… d-aia de minim cinci stele. Desi, nici sapte n-ar dauna:)) Sigur, d-alea “de dreapta”, de la greci, nu d-astea “social-democrate”, de pe vapor…

 13. :))))) aici e perfect pentru ceea ce înseamnă psd-dragnea! :))) cea mai hazoasă publicitate ca show publicitar distractiv şi plin de adevăr! :))) să ne rîdem de ei în hohote!
  https://www.youtube.com/watch?v=hdwqHJq54dM
  Încă ceva: aţi dat liber la emisiile live online după ora 21.30 cîteva zile să vedeţi părerea şi acceptul telespectatorilor privind testul de audienţă şi în seara asta: pauză şi eşec total. Doar înregistrări pe site dar nu în totalitate emisiunile înregistrate. Capcana în care ne-aţi tras e perfect în defavoarea voastră. Mă tem că meritul de a ne despărţi definitiv de înregistrările live online este ireversibil. Mai găsim destule emisiuni live online din care putem trage concluzii reale şi neacoperite de aberanţii prezentaţi de anumite tv-uri. Culmea: amănuntele privind dezvăluirile sînt evitate din ce în ce mai des la animite tv-uri. Imaginea reală curată sau mizerabilă a oricărui politician este prezentată conform fişei postului sau proiectului de prezentare a imaginii curăţate după moftul şi cerinţele indivizilor care se vor etern în funcţii! Duritatea şi viziunea unui om care încă ştie ce înseamnă show şi audienţă nu vă va mai da sfaturi sau idei îmbucurătoare din cauza voastră, a echipei care lucrează pentru noi care urmărim live online din ce mai aruncaţi strict pentru îmbunătăţirea imaginii şi audienţelor tv. Noi găsim ştiri live din care putem concluziona adevărul din spatele manipulării politice tv! O să vă şteargă de praful audienţei doar politicienii clasaţi la limita josnică a societăţii şi a nivelului de umanizare pe care nu-l vor mai învăţa cît vor trăi!

 14. Demagogia este definitorie pentru clasa politica in general. De la a ‘’promite pana la a face’’ e cale lunga, cei mai multi se pierd pe drum s-au o carmesc catre un DNA controversat si imbracat in culori politice ! Asta este natura umana, se educa foarte greu si se uita permanent lectia istoriei Sub ochii nostri, timp de 25 de ani, Statul cu toata infrastructura lui, de la presedinte, servicii si pana la ultimul functionar, au spoliat economia, aceea care era. Nu au filtrat nimic. Toata truda generatiilor de pana in 90’ s-a dus in buzunarele unor ‘’baieti destepti’’, astazi continuand sa se plimbe cu protectie spp si girofar. Cand vom vedea aceste lucruri disparand, pe acesti nemernici judecati si pagubele recuperate, ar mai fi o sansa de mai bine !

 15. Stiu ca nu are legatura cu tema articolului insa dupa ce am vazut multe stiri si discutii in legatura cu doctoratele si plagiatele mi-am adus aminte de momentul in care Basescu a dat examenul pentru a-si reinoi permisul de comandant. Imi inchipui ca daca veti analiza respectivul examen veti descoperi ceva care v-a lasa marinarul fara cuvinte, va fi un “dotore” in ale marii.
  Sau poate nu veti descoperii nimic pentru ca respectivul examen s fost introdus la siguranta nationala.

 16. D-le Tudor,

  Postul Antena 3 s-a transformat in trompeta dosarului telepatic! Nu mai putem vedea decat asta, zi lumina. Ma asteptam la mai mult obiectivism jurnalistic din partea moderatorilor dar fiind un post tv privat, majoritatea jurnalistilor A3 si-au atins conditia de simpli angajati la patron. P.S. Daca nu auzeam ca prof. Mincinopschi s-a apucat sa faca abdomene pe marginea patului de la mansarda, chiar nu va sustineam demersurile de liberare a lotului telepatic. Sa auzim de bine!

  • Ce-are sula cu caciula !?
   D-le, vezi, bre, ca A3 are site… supara-te pe ei acolo, nu mai consuma bitii p-aci, la dl. Tudor… nu intereseaza pe nimeni ce parere ai tu despre ceva, orice-o fi ceva-ul ala… treaba ta, parerea ta !
   P-aici zici cu “prof. Menci”… dincolo ne spuneai cu “Asta e” (da’ nu-i intelesesei originea si sensul)… Cum ar veni, esti cam pe langa !

 17. Dupa dezvaluirile despre judecatoarea Bogdan si manevrele CSM de a o curata, fara sa-si dea seama aceasta institutie a dat unda verde la procurori si judecatori. In ce sens?
  CSM apara si supravegheaza independenta justitiei
  PARLAMENTUL apara si supravegheaza suveranitatea Romaniei.
  In consecinta daca un politician critica sau comenteaza deciziile unui procuror sau judecator atenteaza la independenta justitiei, atunci si un procuror sau judecator care critica sau comenteaza deciziile unui parlamentar atenteaza la suveranitatea tarii, nu?
  Am putut vedea cum CSM a protejat si continua sa protejeze procurori si judecatori cu o moralitate indoielnica. Iar in Europa cand se intampla acest lucru, TOATA munca depusa de respectiva persoana este cercetata iar in unele cazuri sunt anulate unele decizii luate in procese.
  In cazul procurorului Eva ce masura a luat CSM pentru a vedea toate dosarele la care a lucrat acest personaj? Niciuna, nu?

 18. Lupta procurorilor cu politicienilor cica are un mediator independent CSM. Fals, foarte fals.

  CSM reprezinta pentru justitie cea ce reprezinta PARLAMENTUL pentru politicieni.

  Cand un primar, consilier este atacat sau acuzat de un procuror PARLAMENTUL ar trebui sa iasa cu un comunicat prin care sa spuna ca se realizeaza un atac la suveranitatea Romaniei asa cum face CSM cu comunicatele de atac la independenta justiției.
  Ce-ar fi sa incepeti inca de pe acum in a cerceta moralitatea procurorilor si judecatorilor ce judeca sau ce au judecat cazuri importante de coruptie. Faptul de a vedea ce fel de persoane sunt nu atenteaza la independenta justitiei ci contribuie la curatirea ei de elemente toxice si care au pierdut simtul justitiei si al dreptatii.

Leave a Reply