Felix Rache, consilier de stat în Guvernul Mihai Tudose, a anunțat luni pentru ȘTIRIPESURSE.RO că se va alătura formațiunii Pro România, unde va ocupa funcția de șef de comunicare în partidul lui Victor Ponta.

Întrebat de ce a luat această decizie, Felix Rache a declarat: „Mă ocup de lucruri serioase, pentru că momentan, piața de umor e ocupată de doamna Dăncilă.”

PS : asta inseamna ca fostul premier Mihai Tudose e ca si inscris in partidul lui Ponta !

6 COMMENTS

 1. Chiar nu-mi era dor de Ponta si anturajul lui din Turcia si China. Sper ca i-au mai trecut aburii puterii cat si dorinta obsesiva de a se razbuna pe Johannis ca l-a batut la alegeri.

 2. “Johannis l-a batut la alegeri”. Nu e nici o dovada ca s-a intamplat asa. Eu, de pilda, nu cunosc nici o persoana in cercul meu care sa-l fi votat la Johannis.
  Ce vreau sa spun e ca rezultatul a fost falsificat de statul paralel ca sa iasa neamtul.

  In Italia circula o gluma:
  “Cum se scrie Matarella?” (=presedintele Italiei, care a respins un min.de finante care este un prestigios economist, fost ministru si denuntator al monedei euro ca fiind otrava pentru Italia.)

  “Uite-asa: m-e-r-k-e-l”.

 3. D-lui Felix Rache ii statea mai bine daca nu se baga in cloaca politica si facea in continuare umor si bascalie fina. Se ocupa de lucruri serioase … .

 4. imi este tare dor de Felix Rache…nu in ac postura (nu o pot “rumega” ptr moment)..ci in .aceea de pe vremuri….la Antena 3

 5. Dl Radu Tudor,

  Nu vedeti alianta dintre Dragnea si Basescu?
  Dl Basesecu a devenit purtatorul de cuvant al PSD-ului/ Orice om normal la cap intelege “strategia” dl Dragnea.
  Apropo, oamenii care au plecat din UNPR la PSD nu sunt tradatori? Interesanta logica are doamna Firea.

Leave a Reply