Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a declarat, vineri dimineața, la intrarea pe poarta de la Vila Lac 1 unde la această oră au loc negocierile cu USR PLUS, că „iese fum alb şi sigur azi avem guvern”, transmite Antena3.

La rândul său, Dan Barna, la intrarea la Vila Lac, a spus vineri, întrebat dacă iese fum alb astăzi, aşa cum a susţinut Rareş Bogdan, a răspuns: „Eu am rumeguş în portbagaj, e ok”.

2 COMMENTS

  1. Astia fac misto de jurnalisti care ii pupa cu intrebari de 2 bani in locul unor intrebari deranjante si bine intocmite, intrebari la care orice prost poate raspunde! Pune bre intrebari deranjante, iritante, nu ceda cu intrebarea pana nu primesti raspunsul cuvenit si nu raspunsul pe care se vrea auzit! Rumegus au in capul lor toti leprangii care alearga dupa functii, stabilitate, liniste si bunastare proprie, protectie in fata justitiei si venituri fara a presta programul zilnic! Ma uit aici, toti din parlament au un program redus dat toti sunt afaceristi, niciunul nu primeste 1 frank pomana din bugetul statului! Functia parlamentara este voluntariat dar nu uita de afacerile lor, in fiecare saptamana reducerile de preturi sunt vizibile peste tot in tara, contactul cu cetatenii este la ordinea zilei deoarece pe un perete al oricarui magazin exista poza patronului cu mumarul de telefon si iti raspunde personal la toate nemultumirile, nu ca in Romania!, nimic la vedere! Asadar, parlamentul romaniei obligatoriu trebuie sa aiba urgent o schimbare drastica: ori afaceri si voluntar in parlament pebtru legi si reprezentare, ori pleci dracului ca bugetul statului nu este sacul de furat al politicienilor si a altor entitati capoase!

Leave a Reply