Unul dintre cei mai vocali ciobani care protesteaza in fata Palatului Parlamentului a intrat in direct la emisiunea “100 de minute” moderata de Alessandra Stoicescu la Antena 3. El a declarant : “Nu plecam acasa! Stam aici pina rezolvam ! Sa ne lase in pace domnii parlamentari. Pe pasunile si proprietatile noastre! Dupa ce ca nu ne-au dat subventiile acum ne si necajesc !
A fost seceta anul acesta, stiu si parlamentarii, dar nu-i intereseaza de problemele noastre! Aat a mai ramas in tara noastra, agricultura si taranii nostril!”.

8 COMMENTS

 1. Rascoala ciobanilor liberi si harnici e mai dihai decat mitingul tinerilor frumosi si liberi. Si mai justificata. Pentru mizeria de azi cu pensiile speciale ar trebui sa iasa toata tara in strada. Daca la fiecare lege abuziva ar fi existat reactii dure din partea societatii romanesti, altfel ar fi aratat azi Romania.

  • O noua manevra neo-securista.
   Toti protestatarii sunt deturnati , instigati, dotati cu pancarde de la ONG-uri si ajung unde trebuie. La guvernul lui Ponta. La parlamentul “nenorocit”.
   Niciodata protestatarii nu ajung la Klaus. Sau la guvernul de neo-securisti.

   In 1990 minerii stiau adresa PNT-Cd a lui Coposu si acum stiu iar adresele care trebuie. Securitatea atunci, neo-securitatea azi vegheaza !

 2. Poate ca nu pleaca acasa, inca; dar nici n-au ramas in piatza sa cante cantece haiducesti dupa ce reprezentantii lor au fost ascultati de autoritati in mod civilizat, ceea ce dovedeste ca nu se lasa manevrati cu usurinta. Stiu ce vor, stiu ca au dreptate si stiu sa se faca ascultati fara galagie suplimentara; din pacate, orasenii sunt mult mai vulnerabili.

  • Dar de ce orasenii sunt mai vulnerabili? Pentru ca sunt mai lenesi?
   De unde ajungi mai usor la guvern/presedinte? Din fundul tarii sau din Bucuresti?

 3. Afacerile cu produse Eco deranjează marii producători. Poate p ‘ aia din UE, ca d ‘ aia avem guvern UE. Mai deranjează si fondul cinegetic , care dispare NU DIN VINA CAINILOR CI DIN VINA ALORA CARE TREBUIE SA HRANEASCA FONDUL SI NU O FAC! FURA DE RUP.

 4. Ce inteleg eu este faptul ca ciobanii sunt cei mai mari dusmani ai poporului si mai ales a “locuitorilor parlamentului. De aceea s-au “rupt in figuri” jandarmii si de aia i-a facut doamna aia senatoare prosti. Rusine doamna, cand faceati greva foamei toti ciobanii va erau alaturi, acum faceti pe desteapta, parca sunteti din alta lume.
  Ce partid reprezinta doamna in parlament ?
  Ca tot veni vorba de fondul cinegetic, daca n-om mai avea paduri cum vom apara fondul cinegetic ? Dupa cate am invatat fondul cinegetic se mai protejeaza si prin arealul natural extins.

 5. Oare această lege nu poate fi interpretată ca ”arest la domiciliu” pentru ciobani şi oi ? Omul fiindu-i interzise multe drepturi dar şi animalelor pe proprietatea personală ! Nu ai dreptul să paşti oile pe propriul teren! Unde ai mai pomenit asemenea lege ? Cum poţi să faci o asemenea lege, sau chiar ce cap, cu creier gînditor în colţuri să ai, dovedit prin legi făcute ?
  Am convingerea că şi măturătorul de stradă, chiar de nu are studii, ar putea face legi mult mai eficiente în comparaţie cu scăunarii perindaţi în cei 26 ani la funcţii guvernamentale !

Leave a Reply