Nu este prima oara cand vad ca senatorul Cristiana Anghel se comporta ca o precupeata in Parlamentul Romaniei. Se ratoieste la reporteri, jigneste oamenii care protesteaza pe buna dreptate, e foarte agitata si profund necontrolata in iesirile sale verbale. Pe scurt, o persoana greu adaptata la civilizatia urbana absolut obligatorie in institutiile de stat. Dat fiind incidentul de astazi cu ciobanii si modul in care s-a adresat colegilor mei jurnalisti de la Parlament, o parafrazez si intreb in numele celor jigniti : Doamna Cristiana Anghel, sunteti proasta?

=========================

Senatorul ALDE Cristiana Anghel a fost la originea unui incident ce denota lipsa ei de bun simt in raport cu cei care protesteaza.

Anghel a încercat să le arate protestatarilor câteva foi despre care a susţinut că sunt o propunere de abrogare a legii contestate de ei, însă crescătorii de oi i-au spus că nu de hârtii au nevoie.

La un moment dat, unul dintre protestatari a rupt foile şi altul a început să strige, spunându-i senatoarei: ”Nu e lege asta, nu e lege”, iar Cristiana Anghel a replicat: ”Esti prost?”.

”Suntem proşti toţi, doamnă, toţi”, a spus ciobanul, în timp ce altul i-a spuns senatoarei: ”Doamna dragă, de ce ne jigniţi?”, Cristiana Anghel răspunzând: ”Pentru ca a rupt hârtia”, potrivit Mediafax.

 

61 COMMENTS

 1. Doamna senatoare daca ar fi citit ceva literatura ar fi trebuit sa stie replica: “prosti da multi!”. Ceea ce Dna senatoare a uitat si nu este numai cazul ei este ca acesti ” prosti” ii platesc salariul. Ar trebui sa-si dea demisia de onoare sau sa-si ceara public scuze pentru modul arogant de a se adresa celor care ii reprezinta. Dna senatoare, vin alegerile! Sper sa nu uite prea repede ” prostii”.

  • In mod sigur senatoare are dreptate, v-ati grabit s-o faceti proasta pe de pomana. Dataviitoare mai usor cu pianul pe scari. “Senatorul Cristiana Anghel a comentat, marti, incidentul din fata Parlamentului, cand i s-a adresat unui barbat prezent la protest cu apelativul “prost”.
   Anghel a declarat pentru Ziare.com ca barbatul pe care l-a facut “prost” nu era cioban, ci era un agitator, “cel mai probabil din serviciile secrete”, invocand ca argument faptul ca acesta mirosea a parfum si ca “ciobanii nu miros a parfum, miros a branza”.
   Cristiana Anghel a facut-o de oaie. Replica pentru un cioban: Eu fac legea. Prostule!
   “Nu era vorba de un oier, ca daca era vorba de un cioban, ma calcau ciobanii in picioare. Eu m-am dus cu initiativa mea legislativa (de abrogare a celor doua prevederi din Legea vanatorii – cea care limiteaza numarul de caini si cea care limiteaza perioada in care pot fi pasunate oile – n.red.) si m-am dus cu ea intr-un singur exemplar. Ei asta cereau, abrogarea articolelor, eu am facut in regim de urgenta lege de abrogare si m-am dus in mijlocul lor sa le arat ca m-am tinut de cuvant si ca in Parlament dureaza mai mult si sa ceara ordonanta de urgenta de la Guvern, care sa fie publicata astazi.
   Un nene care era de doi metri si care nu mirosea a cioban, nu in sensul ca mirosea urat, ca mie-mi place cum miroasea branza, s-a aplecat peste ceilalti ciobani si a rupt foaia, pe ala l-am facut prost. Eu am stat nu langa ei, in mijlocul lor, am stat in sufletul lor, deci aveau caciula de oaie, miroseau a oaie. A scris cineva ca am zis eu ca daca sunt ciobani nu se spala. Nu, daca au caciula de oaie, au haina de oaie, a ce pot sa miroase? Va spun eu: a oaie, a branza! Ala era in haina de piele, cu helanca alba si mirosea a parfum, a Channel, nu a branza. Daca ii faceam prosti pe ceilalti ciobani, ma calcau aia in picioare, ca eu eram in mijlocul lor si nu aveam niciun fel de aparare. Si le-am spus oamenilor ca au infiltrati printre ei si astia le vor face necazuri. Dovada ca a doua si a treia oara cand am iesit la ciobani, nu mai era ala”, ne-a declarat Anghel.”

   • Daca nu ai aflat pana acum iti spun eu ca 3 sferturi din cei de acolo miroseau a Chanel nu a oaie sie rau imbracati cu geci de piele, inclusive cel ce a vorbit in direct cu sarica pe el dar la final a returnat-o celui de la care o imprumutase si a ramas in geaca si blugi. Nu de alta dar majoritatea erau proprietarii de animale nu ciobanii care le pazesc. Sau si aia sunt in serviciile secrete si instigatori? Inca o dovada de maxima prostie a grevistei foamei. Se vede ca a ramas cu sechele de la greva aia daca nu face diferenta intre proprietarii de animale si ciobani. Bine spunea cineva pe aici: “In piata erau proprietarii de animale, ciobanii sunt in parlament.” Dar daca tot incerci tu sa ii gasesti scuze distinsei si merituasei senatoare, poate ne explici si partea cu pensia speciala meritata de parlamentari si sistemul idiot al contributivitatii conform distinsei tale doamne Anghel. Cu alte cuvinte toti suntem niste idioti care contribuim la un sistem idiot de pensii. Doamna senator este atat de merituaoasa incat trebuie sa ia o pensie conform diferentei dintre maria sa si restul prostimii fara sa cotizeze absolut deloc. Caci de, doar idiotii cotizeaza la un sistem de pensii idiot. Desteptii iau pensii speciale fara sa cotizeze niciun leut.

    • Ciobaniada SRI ca sa-l dea jos pe Tariceanu. “După „Mineriadă”, după „Stradă”, iată că avem acum şi o „Ciobaniadă”. Am devenit specialişti în aceste forme democratice de exprimare a libertăţii, ceea ce n-ar fi neapărat un lucru rău, dacă, aşa cum s-a văzut, operaţiunile acestea nu s-ar dovedi ulterior scenarii gîndite de altă categorie de „specialişti”: în Manipulare!

     Dacă facem apel la memorie, vom observa că această „CIOBANIADĂ” vine într-o succesiune de manipulări din care, după se vede, nu am învăţat nimic, din momemnt ce, periodic, ele se repetă fără ca noi să ne dăm seama că sîntem chiar cei manipulaţi!

     Ca jurnalist, preţuiesc orice protest public, fie el făcut pe o lădiţă de cartofi în faţa a trei ascultători, căci mi se pare o formă a libertăţii de exprimare, condiţie obligatorie a democraţiei. Însă nu acelaşi lucru este atunci cînd „protestul” devine o formă de manipulare, cînd mesajul iniţial este deturnat şi folosit de forţe oculte în vederea îndeplinirii unor obiective ce ţin de alte interese decît cele care au generat acel protest!

     Las la o parte Revoluţia, despre care acum toată lumea ştie că a fost „furată” exact de acele forţe nevăzute despre care însă ştim ce reprezentau, şi mergem direct la MINERIADA din iunie 1990. Mai este oare cineva care să nu ştie că ea a fost rodul unor scenarii bine puse la punct, nu de către mineri, ci de securiştii şi activiştii comunişti? Ar fi absurd, căci acum se ştie şi parola declaşării mineridei, şi faptul că atunci cînd inginerul Mănucu a oprit trenurile la Craiova, cineva a ordonat repornirea lor de către directorul Dobre. Mănucu a fost dat afară, iar Dobre a ajuns ministrul Transporturilor! Se ştie şi faptul că mulţi securişti au fost îmbrăcaţi în salopete de mineri şi aveau pe cap chiar caschete cu lămpaşe, dirijîndu-i pe minerii adevăraţi spre sediile partidelor istorice şi chiar la casele liderilor acestora. Ce a urmat, se ştie: legitimarea puterii FSN şi perpetuarea neo-comuniştilor în structurile de Putere pentru mulţi ani.

     Apropiindu-ne de zilele noastre, am avut recent Operaţiunea „Strada”, care a fost iniţial un miting de solidaritate cu victimele tragediei de la Clubul „Colectiv” şi un protest faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor responsabile, dar care a devenit apoi o mişcare politică, în urma căreia s-a legitimat „Guvernul Meu”, un fel de GUVERN DE UNIUNE INTERNAŢIONALĂ, dorit şi anunţat de Klaus Iohannis imediat după ce a devenit Preşedinte! Toată mulţimea aceea de peste 30.000 de oameni a devenit apoi doar suportul pentru a aduce în prim-planul atenţiei publice o serie de ONG-uri politice, din care apoi au fost recrutaţi chiar unii miniştri pentru noul cabinet sau consilieri ai noului Premier!

     Şi, iată, acum avem şi o CIOBANIADĂ! Iniţial, m-am bucurat că mitul Mioriţei, care promova resemnarea în faţa pericolului, este pe cale să se destrame. Apoi, însă, cînd am văzut că toţi cei 4.000 de ciobani nu s-au dus la Guvern, adică acolo unde li se puteau soluţiona cererile justificate, ci s-au dus la Parlament, vizînd cu precizie Senatul! Am văzut apoi că forţele de ordine, care făcuseră pînă atunci faţă unor mitinguri de zeci de mii de oameni, s-au dovedit a fi dintr-odată neputincioase, permiţînd intrarea ciobanilor în Parlament! În fotografia de mai sus, fotoreporterul de la Click a surprins exact momentul în care cordonul jandarmilor a fost spart de un… cioban care-şi ”pierduse” şuba şi căciula sau nu ştia să le poarte! Hopaa!, mi-am zis. Aici e ceva necurat! Scenarita a început să funcţioneze şi m-am uitat mai atent la ciobanii care se urcaseră pe gardurile Parlamentului, la şubele lor, la căciulile lor, la bîtele lor şi m-am întrebat cîţi dintre ei confundă oaia cu capra şi cîţi sînt în stare să mulgă berbecul în locul oii! Cu alte cuvinte, cîţi erau ciobani sub acoperire, aşa cum au fost unii dintre mineri în 1990 sau unii protestatari „Colectiv” de luna trecută? Atenţie!, la 4.000 de protestatari, nu e nevoie decît de cîteva zeci de „specialişti”!

     Întrebarea care se pune în astfel de cazuri suspectate a fi mai degrabă operaţiuni de manipulare este: care ar fi miza ascunsă a unor asemenea acţiuni? Trebuie spus că unele revendicări ale ciobanilor erau cît se poate de legitime: absurdul limitării numărului cîinilor de la stînă, întîrzierea plăţii subvenţiilor, obligarea ţinerii oilor în staul în perioada iernii sau încălcarea dreptului la proprietate în favoarea vănătorilor. Dar toate acestea se puteau reglementa printr-o simplă Ordonanţă de urgenţă a Guvernului!

     Cu toate acestea, ciobanii s-au dus la Senat! Nici măcar la Camera Deputaţilor, ci acolo unde preşedinte este Călin Popescu Tăriceanu! Ei, din acest moment altfel se văd lucrurile, căci, după ce Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru, după ce Liviu Dragnea a pus PSD-ul la picioarele lui Klaus Iohannis, împreună cu Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, iar izmenarul Gabriel Oprea a fost pus cu botul pe labe, a mai rămas un singur bastion necucerit: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU!

     În „piaţă” se vorbeşte de cîteva săptămîni despre un dosar penal care ar trebui să ducă la arestarea lui Tăriceanu şi de pregătirea debarcării sale din fruntea Senatului! Pe canalele de influenţă din curtea PNL-ului sau a preşedintelui, Tăriceanu este pus permanent la zid pentru opiniile sale în ceea ce priveşte abuzurile DNA sau politizarea Justiţiei, chestiuni care, după cum se pare, nu sînt pe placul lui Klaus Iohannis. Mai ales că a fost singurul care a votat împotriva desemnării Guvernului Cioloş!

     Aşadar, deşi în campania electorală domnul Iohannis cerea să fie ales preşedinte tocmai pentru a împiedica situaţia în care toată Puterea să fie concentrată într-o singură mînă, acum asistăm la cucerirea ultimei baricade exact pentru acelaşi scop: dobîndirea Puterii absolute şi controlul tuturor instituţiilor statului!

     Şi atunci, nu e normal să ne întrebăm dacă nu cumva Ciobaniada aceasta de la Senat este doar primul pas în vederea declanşării operaţiunii de înlăturare a lui Tăriceanu? Nu cumva cineva se aştepta ca Tăriceanu să repete gestul lui Victor Ponta şi să-şi dea demisia? S-a omis însă faptul că preşedintele Senatului are experienţa unei bătălii asemănătoare cu Traian Băsescu în cei patru ani cît a fost prim-ministru, el fiind singurul dintre adeversarii acestuia care nu şi-a rupt încă gîtul.

     După sărbători, în noua legislatură, vom vedea dacă operaţiunea debarcării lui Tăriceanu va fi dusă pînă la capăt, fiind previzibilă desemnarea unui alt preşedinte al Senatului de către majoritatea parlamentară care susţine guvernul actual: PSD, PNL, UNPR, UDMR, minorităţi. Cu micul său partid, Tăriceanu nu mai are nici o şansă să rămînă în fruntea Senatului, iar Ciobaniada de acum este doar un avertisment serios care-i arată ce i se poate întîmpla dacă nu pricepe că altcineva îi vrea locul. Mai sînt posibile şi altele: Profesoriada, Doctoriada, Funcţionariada. Sau, pur şi simplu, cea mai eficientă: DOSARIADA! Ca în orice stat de drept cu gîtul pe butuc.

     P.S. Exact cînd scriam aceste rînduri, Liviu Dragnea a declanşat un atac extrem de dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu pentru că a criticat bugetul propus de Guvernul Cioloş. Deci, operaţiunea debarcării lui Tăriceanu deja a început. Observ că pensiile speciale ale parlamentarilor nu deranjează pe nimeni.”

  • Asa proasta cum e a facut greva foamei. A facut ceva intr-o tara in care nimeni nu facea nimic. A luptat pentru un principiu. Deci are dreptul sa fie “proasta”. Si-a castigat acest drept. Si prefer sa ma reprezinte o “proasta” in parlamentul Romaniei, decat o gasca de indivizi care stiu sa se ” comporte” adica perfect dresati, care fac numai ce li se spune de cei ce zornaie catusele…

   • @Ilie Marian, senatoarea l-a facut prost pe un infiltrat de la servicii care dupa cum era imbracat nu arata a cioban deoarece, infiltratul i-a rupt foaia pe care i-o daduse unui cioban smulgandu-i-o acestuia din maini. Pe foaie fiind o ordonata de urgente care sa modifice cele 2 amendamente imbecile ale legii vanatorii. Deci Radu Tudoar s-a ofuscat cum ca senatoarea l-a facut prost pe un angajat, unul din cei multi, al unui serviciu informatii trimis printe ciobani pentru a-i incitala la proteste violente, deci jurnalistul si analsitul politci si miliatar i-a aparat practic pe infiltratii de meserie jignind-o astfle pe senatoare.

     • Radu Tudor, nu e nici o presupunere, uitati-va la imaginile filmate cu senatoarea in mijlocul oierilor. Se vede clar cum ca cel care i-a luat foaia s-a rupt-o nu avea fata de oier, era infiltrat la ordin printre oierii veniti sa protesteze in fata Parlamentului. Iar senatoarea pe acel individ care i-a rupt foaia l-a facut prost, ceeace individul a meritat din plin.

     • Si eu am impresia ca vom asista in perioada urmatoare la o gramada de “proteste” initiate si organizate de ongurile cu comanda la servicii. Vor exploata nemultumirile oamenilor in scop politic. Toate vor fi in fata parlamentului pentru a ne arata ce ticalosi si nemernici sunt parlamentarii. Nici un protest nu va avea loc la guvern sau Cotroceni pentru ca acesti minunati sunt alesii serviciilor. Parlamentul e alesul poporului de aceea trebuie demolat…

     • Iaca Ochi Ager ca ti-a scazut vederea de tot. Schimba dioptriile de la ochelari ca tocmai ai protest mult mai amplu in fata guvernului desi guvernul nu are absolut nicio treaba cu asigurarile sau ASF-ul care este controlat de Parlament si de unde isi ia neveste colegul lui Mihai Viteazul adica tovarasul mecanic Zgonea.

    • Zi zau sa te cred coana Cristiana. De cand dracu dau senatorii ordonante de urgenta sa fie bucata aia de hartie din mana ei o ordonanta de urgenta? Chiar atat de spalat pe creier esti? Si apoi ce nas fin ai coana Anghel de distingi mirosul de Coco Chanel din toata multimea aia ala fiind undeva in spate. probabil ca tot Chanel foloseai si cand erai in greva foamei. Vad ca au aparut admiratorii gen cei ai Elenei udrea. Ca doar coana Anghel poate gasi ceva scuze pentru situatiile absolut jenante in care s-a pus. Pentru aceste spectacole jenante, adica cel din randul ciobanilor dar si cel privind meritul ei de a primi pensie si caracterizarea siustemului comtributivitatii drept unul idiot facand o tara intreaga idioti, nici macar cele cateva mii de consateni care i-au dat votul in 2012 nu i-ar gasi scuze.

     • Sinteza Zilei a preluat de pe Cotidianul pe securistul ala infiltrat in conducerea ciobanilor. Cu film, cu poze cu nume.
      Securistul era la masa de negocieri cu Tariceanu.

      Asa ca ce mai vorbim…

 2. Din perioada cînd era în greva foamei nu aţi simţit sau observat în ce ”baltă” se scaldă? Îi trebuia trambulina pentru a se etala la adevărata-i valoare !
  Asemenea cadre didactice fac de ruşine oameni profesionişti care încă mai au demnitate şi purtători de respect onorabil !
  Butoiul politic plin de ”jeguri” îşi arată adevărata faţă valoroasă !

 3. daca trimitem in parlament toti incompetentii rezultatele vor fi pe masura valorii parlamentarilor !

 4. Repet ceea ce am mai spus si scris, si cu alte ocazii :Este imperios necesar ca deputatii si senatorii sa fie examinati de catre o comisie de medici psihiatri care, sa elibereze un certificat medico-legal din care sa rezulte daca sunt sau nu apti pentru a-si duce la indeplinire, mandatul.
  In caz ca avizul este negativ, mandatul celor in cauza trebuie sa inceteze de drept.

 5. Mamăăă ! Ce i se umflase ”hormonii”! Cred că aţi văzut toţi ce am văzut şi eu: o disperată care urla şi dădea din labe ca fiind cîştigătoarea şi şefa mitingului, ea controlează şi coordonează prin manipulare tot ce mişcă! Ea era unica soluţie, apariţia ei era calmarea ciobanilor! Ciobanilor le trebuia una ca ea pentru a se linişti ? Nu aţi văzut că niciunul din cei care aveau ”megafoane” n-o băgau în seamă şi dădea din mîini parcă voia să zboare?
  PS. mare atenţie la ”matracucă” îşi dă în petic pînă la limiterea sau închiderea gurii oricui fie şi presa sau tv.

 6. Well, discursul politic romanesc duduie de vulgaritate, dar asta-i situatia cand populismul tzine de ideologie. In Occident rectitudinea politica a pus capat, intr-o oarecare masura, tendintei de a emite porcarii, sau injurii, in public, dar si acolo incepe sa se rupa panza-a se vedea cazul Trump, Farage, Le Pen (batranul, mai ales) datorita ipocriziei insuportabile derivata din acest tip de cenzura. In cazul d-nei senator Anghel situatia n-are nimic special: aflu ca d-sa e profesoara de meserie si, sa ma ierte toti dascalii cu adevarat distinsi pe care i-am avut la Craiova si la Bucuresti, la vremea mea, tagma respectiva imparte lumea in “loaze” si elevi buni fara sa stea mult pe ganduri. In acelasi timp, sunt sigura ca nimeni nu-si batea joc de dansa, nici macar printre respectivii delincventi juvenili, decat, poate, pe la spate si cu voce mica-mica; fiindca astfel de profesoare cu gura mare (si palma rapida, de obicei) au si curaj pe langa “gura”, si asta nu-i putin lucru. Caraghioslacul sta in faptul ca “doamna” Anghel (asa ziceam noi dirigintelor de scoala generala, de exemplu) trateaza pe toata lumea ca pe chiulangiii pe care pe vremuri ii prindea, pe vremuri, fumand in podul scolii contrazicand, astfel, imaginea de civilizatie “urbana” impusa de seful ALDE. Dar asta-i problema dlui Tariceanu, cum altadata era problema directorului scolii sa potoleasca tzatzele si tzatzismele din cancelarie.

 7. A devenit o raritate sa vezi un om normal in acest parlament dar abundă tot felul de ciudați,
  furaciosi,lacomi,fără rusine si fără bun simt.Trist este ca ei sant aleșii nostri

 8. Cu tot respectul, dar uitati cat de elogiata a fost la Antena3? Si ca s-a urcat pe scara ierarhica exact prin intermediul PC si cu evidentul ajutor al dl. Voiculescu? Asta ar cam trebui sa va dea de gandit….

  • Atunci cand am mediatizat gestul ei curajos intr-un regim autoritar nu aveam de unde sa stim ca evolutia ei va fi una proasta. Am facut gestul cu buna credinta, nu cu suspiciunea ca mai tarziu ar putea avea o evolutie catastrofala

  • Cred ca tie ar cam trebui sa iti dea de gandit si celor care raman cu idei fixe indiferent de greselile pe care le fac cei pe care ii sustin. E o vorba. A gresi odata este scuzabil, a repeta aceeasi greseala e prostie. Cam asa si cu cei pe care ii sustii. Sa sustii si sa promovezi pe cineva nu poate fi condamnat daca cel sustinut o da in bara. Important este sa nu mai insisti pentru acea persoana. Aici este marea problema a votantilor nostri. Nu sunt capabili sa se dezica de cei pe care i-au sprijinit la un moment dat indiferent cate greseli ar face acestia. Asa ca scuze, nu vad nimic de condamnat in promovarea acestei Cristiana Anghel la momentul in care a facut greva foamei si a luat atitudine fata de niste masuri absolut aberante. Mai ales ca la momentul respectiv nu venea din mediul politic. Ar fi fost o greseala daca ar mai fi fost sustinuta si dupa ce a dat dovezi clare ca a luat-o pe aratura. Nu sunt un mare fan Antena 3 dar aici scuze, o bila alba pentru criticile aduse acestei creaturi ajunsa senator tocmai datorita sprijinului si promovarii facute de Antena 3. Cristiana Anghel este inca un exemplu de politician nou provenit din societatea civila care esueaza fiind schimbata ea de sacalii de politicieni fara sa incerce sa schimbe ea ceva in modul de a face politica. Aici este marea problema a acelei asa zise schimbari a clasei politice. Nu se rezolva absolut nimic indiferent cati tineri sau membri ai societatii civile sunt promovati in partide atata timp cat ei nu schimba cu nimic modul de a face politica dar se lasa ei schimbati de sacalii vechi si se adapteaza la stilul lor de a face politica adica de a fura, minti si rezolva doar interesele lor.

   • nu este vroba de promovare @mihail…este vorba daca aceasta femeie a facut greva foamei sau a jucat teatru pentru manipulare media fiind platita in acest sens. Dupa caracterul femeii trag concluzia ca totul a fost o sceneta bine pusa in practica cu ajutorul antenei3

    • Nu neg si nu am negat prin ceea ce am scris nimic din acest scenariu. Poate fi sau nu real. Vorbeam doar de capacitatea unora printer care si domnul Tudor de a se disocia de cei pe care i-au sustinut cand o iau razna. Atat si nimic mai mult indiferent daca greva aia a fost reala sau nu. Multi politicieni de carton sau ajunsi in parlament prin manevre ascunse ar fi disparut sau ar disparea daca majoritatea romanilor ar avea capacitatea de a recunoaste si greselile nu sa ramana sclavii unor idei fixe nefiind capabili sa vada si putregaiul celor in care au crezut la un moment dat. Nu este o rusine sa nu mai sustii sau sa nu mai acorzi votul unuia in care ai crezut cand l-ai votat dar s-a dovedit ca totul a fost doar minciuna.

 9. Azi am privit un MARATON pentru LEGI NESIMTITE si ABSURDE facute si aprobade de PARLAMENTARI CARE NU AU HABAR CE INSEAMNA VIATA DIN ROMANIA. Au calatorit prea mult si trateaza venirea in PARLAMENT CA PE O CORVOADA PE CARE O TRATEAZA CU NESIMTIRE.Sa le fie FRICA de CETATENI care deja au ajuns sa-si doreasca sa intre peste ei si sa-i scoata in ,,suturi ,,.NU REPREZINTA INTRESUL TARI SI A CETATENILOR.

 10. Nu stiam detaliile incidentului de azi cu doamna Anghel, insa daca lucrurile stau asa cum sunt relatate aici, adevarul e pe la mijloc asa, in niciun caz nu e acum de facut troaca doamna in cauza. In primul rand nu e clar pe cine a jignit, cui s-a adresat astfel, protestatarilor sau jurnalistilor? Iar daca a venit sa le explice oamenilor ce si cum, inclusiv cu documente, iar ei s-au comportat asa…sa ma scuze domnii ciobani, sau ce-or fi, cu toata dragostea, mai lipsea s-o imbranceasca sau sa-i aplice ceva intre ochi, un pic de saliva asa. Greseala ei a fost ca a vrut sa aduca argumente si sa explice frumos unor mitocani. De la stana.

  • Atunci cand am mediatizat gestul ei curajos intr-un regim autoritar nu aveam de unde sa stim ca evolutia ei va fi una proasta. Am facut gestul cu buna credinta, nu cu suspiciunea ca mai tarziu ar putea avea o evolutie catastrofala

   • din moment ce postul dumneavoastra a sponsorizat acea actiune ar trebui chiar sa va asumati acest specimen si sa va cereti scuze. Impotriva regimului ” autoritar” (intre noi fie vorba intr-un regim autoritar nu poti injura regimul pe toata secunda cu un trust intreg de presa atat presedintia cat si guvernul si nimeni sa nu aiba de suferit, sa nu mai vorbim ca si alte trusturi conduse de pesedisti Sebastian Ghita au dus campanii dementiale de demonizare a “dictaporului” fara nici o opreliste) s-a actionat cu demogogie si manipulare platind o individa sa faca greva foamei! Oare a facut greva foamei sau a fost o sceneta care facea parte din manipularea telespectatorilor pentru a cadea regimul “autoritar” ca sa-i ia locul alt regim autoritar dar al nostru ca doar facea parte si domnul Voiculescu care era in alianta cu USL si creator al acestui USL. Aceasta este problema domnule Tudor : s-a luptat pentru caderea unui regim cu oameni de joasa speta si care ajungand la putere ne dam seama ca am inlocuit niste hoti cu alti hoti! Striga doamna Anghel ca sa nu strige la ea niste jurnalisti care sunt platiti cu 7 sau 8 mii de euro facand referire la jurnalistii antenei3 , ea fiind sigura ca atat castigati.

 11. o mare manipulare. individul care a rupt foile nu era decat unul dintre multii agitatori strecurati printre oieri. din pacate lumea comenteaza fara sa stie despre ce e vorba. o informare mai corecta nu ar strica.

  • @alexph, lumea ca lumea, ca e neinformata si proasta, dar marele analsit politic si militar RT nu trebuia sa gresesca in acest caz, sarind practic in apararea infiltratilor de meserie ai diferitelor servicii de informatii trimisi printre participanti de fiecare data cand are loc o demonstratie. Pe un asemenea infiltrat care i-a rupt foaia senatoarei data unui ciban l-a aparat RT, jignind-o astfel pe senatoare.

    • Uitati-va cu atentie la video clipul cu senatoare in cauza in mijlocul oierilor. S-o sa vedeti ca individul care i-a rupt foaie a meritat din plin acea ocara.

     • nimic nu scuza o lipsa de bun simt din partea unui politician catre un alegator. poate sistemul dvs de valori accepta asta, al meu nu

     • Vrajala, adica un infiltrator printre ciobani ii rupe foaia pentru a o incita ca senatoarea sa-si piarda cumpatul si de vina este tot senatoare. Cititi articolul lui Spanul din Cotidianul ca sa va lamuriti cum sta treaba.

     • Radu Tudor, deci senatorul e de vina nu capul de organ infiltar printe ciobani care i-a rupt foaia. Traiasca capetele de organe si suporterii lor neconditionati din mass-media romanescu cu voia sau fara voia lor. L-ati citit pe Spanul in Cotidianul??? Tot nu v-ati lamurit???

 12. C-au ajuns in Parlament ala cu drepturile delfinilor, sau “doamna” in cauza, comentam degeaba… Au fost, in toate vremurile, si ” Tudor Postelnici”, nu acu’ s-a inventat cuiul !
  Trist la doamna in cauza e ca, “in cartea de munca”, la baza, e cadru didactic; cum ar veni, ea trebuia sa ne invete generatiile de vin cum e cu bunul simt. Dupa d-alea cu Ion Dolanescu si Irina Loghin in Parlament, intelesesem ca intram in normalitate…Se vede clar, eu am inteles prost… scuze !!!
  Psrca mi-e, totusi, dor de vremurile alea ! Macar de la cei doi (emeriti in meseriile lor) n-auzeam “perle” d-astea, cum produc acu’ anumiti parlamentari.
  Pare sa fie, totusi, adevarata aia “Parlamentul e oglinda natiunii”…Ca si-n strada intalnesti si-o chivuta d-asta, dar si o adevarata doamna, cum e cea cu incidentul Guseth, d-na Ciutacu. Atitudinea doamnei in cauzane mai da sperante… Atitudinea chivutei ni le omoara !

 13. Doamna Cristina Anghel, careia toti oamenii de buna credinta i-au dat credit mai ales dupa greva foamei, acum se comporta ca o japita catarata in jilturile parlamentare.
  Ce repede a uitat de unde a plecat si a devenit un monument de nesimtire, om fara caracter.

 14. Nu este prima iesire a persoanei in cauza si nu-i este caracteristic stoparea impulsului de moment. Concret, haideti sa nu aruncam toata gramada de pietre asupra ei, femeia se zbatuse in plen pentru a apara cumva cauza celor din strada si apoi a iesit sa-i lamureasca cum stau lucrurile. Numai ca ciobaniada a reactionat ciobaneste, facandu-i franjuri materialul. Deci, oierul care nu a inteles decat ca el trebuie sa urle si sa fluiere ca la oi, e un tip OK, iar deputata care spre rusinea ei si-a pierdut inca o data autocontrolul, este o nemernica. Deci, a jigni o femeie si a reactiona impotriva unui parlamentar, e un gest de normalitate pentru ca omul e cioban si nu ai ce ii cere, iar parlamentarul femeie care a iesit in strada, spre deosebire de colegii barbati ce se baricadasera in cladire, trebuie pusa la zid. Da, aceasta doamna nu este la prima iesire si daca va mai candida, electoratul o va taxa ca atare, dar in situatia data in care iar nu si-a putut stapani istericalele, parca are o circumstanta atenuanta.

 15. Să înțeleg că individul care i-a rupt hîrtiile cu proiectul de modificare a legii e considerat inteligent sau măcar deştept? Sau unora ca el li se permit astfel de gesturi, făcînd parte din categoria celor care “muncesc, nu gîndesc” şi nu e corect politic să li se spună pe nume? Sînt absolut de acord că prevederile legii invocate sînt idioate şi ciobanii sînt revoltați pe bună dreptate, dar cine a ascultat ce spunea senatoarea Anghel, în comparație cu reacțiile celor cărora li se adresa, s-ar putea să-şi schimbe părerea. Şi este de apreciat curajul unei femei de a merge în mijlocul lor, comparativ cu colegii ei, buni doar de gură…

  • Evident ca cine o judeca doar pe dna Anghel da dovada de multa superficialitate.
   As vrea sa vad analize adevarate despre ce s-a intamplat; ce e cu legea asta, ce s-a modificat fata de versiunea mai veche; cred ca la mijloc e multa manipulare, ca de obicei, iar oamenii, cei mai multi accepta dumicatii gata mestecati.

 16. la a3 aveti niste criterii moral – rationale catastrofale. credeti ca orice om care a luptat impotriva sistemului basescu e de buna credinta, e un om moral. logica simpla ca nu e o conditie suficienta. sunteti cretini.
  sunteti la fel de imorali si slab dotati intelectual ca doamna in cauza.

 17. Femeia asta a facut educatie copiilor ?
  Nu este de apreciat nimic la dansa atat timp cat vorbeste gura fara ea.

 18. A raspuns unui mojic cu o mojicie.e un fel de legitima aparare.si e de inteles ptr. ca doamna a demonstrat ca poseda mai mult testosteron in instalatie decat toti colegii ei “barbati” din parlament.si sunt cateva sute.de asa parlamentari este nevoie.si vad ca in ultima vreme femeile din politica sunt mai barbati decat barbatii.zilele trecute am citit de prim ministru poloniei(o femeie) care a avut curajul sa il ia la rost pe dl. schultz pentru ca se baga in politica poloniei.si mi-am adus aminte cu tristete de fata spasita a lui ponta cand a fost urechiat de barosso si madam merckel si luase pozitia ghiocelului.pacat ca nu avem si noi astfel de politicieni(sau cand ii avem ii criticam).

  • @niculescu dragos, aceasta am afirmat si eu, dar Radu Tudor s-a grabit s-o faca proasta fara sa analizeze contextul in care a avut loc remarca senatoarei la adresa individului care i-a rupt hartia respectiva.

    • Apropo de ce am postat,a-ti fost fericit la faza cu barosso,merckel si ponta?erati mandru ca sunteti roman si sunteti reprezentat in halul asta?sau la faza cu papagalul de basescu la consiliul europei cand nu il baga nimeni in seama?sau cu johannis la washington cand nu a fost salutat de un fost ambasador? genul asta de politicieni doriti sa va reprezinte? eu nu vreau.

  • Stai linistit ca nu excesul de testosteron a dus-o acolo ci posibilitatea de a aparea la televizor si a fi in prim-plan. Caci oricum nu avea ea ce sa rezolve acolo dar trebuia sa se mai dea putin in spectacol ca asta e singurul lucru pe care il face. Si sa vezi ce nas fin are daca l-a mirosit ea imediat pe ala din spate ca miroase a Chanel. Cu chanel s-a dat o viata intreaga doamna invatatoare si este chiar o fina cunoscatoare a marcilor de parfum. O face sa moara de invidie pana si pe Udrea.

 19. Nu pot să nu remarc cum oamenii, românii au în sânge apucături staliniste, profund anti democratice.
  Românii urăsc Parlamentul, instituția reprezentantă a poporului suveran. No Comment!
  Transformă în ură, ranchiună și război civil (așa reiese când vezi comentariile de “pe net”) discuțile fierbinți putere-opoziție, neconștientizând faptul că oamenii aia după ce se ceartă în platouri TV, ies afară și se pupă pe gură, bucuroși de disputa lor televizată. Cum să fi atât de cretin încât să urăști omul de lângă tine pentru că are o altă părere sau viziune și pentru că trebuie tu să imiți ca maimuța și să extinzi conflictul din platourile TV???
  Aruncă vina pe televiziune pentru problemele instituțiilor statului, mai mare mizerie stalinistă decât asta nu am văzut… Atâta timp cât o televizune este o societate comercială și are scopul de a face profit prin intermediul audienței, să sari la jugulara unui post tv cu argumente de căcat, este clar un gest ce nu poate fi pus în practică decât de o persoană cu grave probleme de adaptare la societatea democratică. Greața mă cuprinde și-mi vine să borăsc!

  În altă ordine de idei, doamna senator Anghel nu cred că e proastă, însă am impresia că are nevoie urgentă de tratament specializat, comportamentul dumneaei putându-se traduce doar după ce ai cunoștințe solide în psihilogie.

 20. Nu stiu cine-i mai prost. Unii sigur slujesc alte interese, de pe alte meleaguri.
  Iata dovada ca femeia nu e proasta, infiltratii.
  http://www.cotidianul.ro/fostul-capitan-de-securitate-marcel-vidreanu-era-deghizat-in-cioban-la-negocierea-de-la-senat-273191/
  Iar ”ciobanul” cu ruptul hartiilor e lup vopsit
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1035375619816594&id=552568001430694

  Tinta lor? ”parlamentul meu”.
  Dar daca acuma dansam pe alta muzica, ne facem ca nu mai vedem……

 21. Cred ca nu este proasta.Este o tipa inteligenta(a facut pe dracu-n patru,a jucat si teatru pentru a ajunge ..la ciolanul parlamentar).Insa este de un tupeu si de o obraznicie si de lipsa a celor 7 ani de acasa incat poate fi chiar invatatoare si poate sa-i dea lectii chiar si lui udrea.

Leave a Reply