Ciolacu începe să facă mişto de voinţa PNL pentru comasarea alegerilor.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri, la Baia Mare, în legătură cu o posibilă comasare a alegerilor, că nu este o prioritate pentru români acest subiect, în condiţiile în care nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe despre comasare, ci despre nivelul de trai.

“Una e discuţia în interiorul fiecărui partid, alta e discuţia în coaliţie. Haideţi să vedem ce îşi doresc românii, în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate nicio comasare. Nu m-a oprit nimeni pe stradă (…) să mă întrebe de comasare, toată lumea întreabă despre nivelul de trai“, a spus plin de ironie Ciolacu, întrebat de jurnalişti despre o posibilă comasare a alegerilor şi dacă acest subiect se va discuta în coaliţie.

Întrebat care este opinia lui despre o comasare a alegerilor, Ciolacu a replicat: “să aflăm de la români!”.

Preşedintele PSD a fost întrebat şi despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale. “Staţi să depăşim întâi europarlamentarele”, a fost răspunsul lui Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au făcut, vineri, o vizită la o fermă zootehnică din Baia Mare şi au susţinut declaraţii de presă, scrie Agerpres.

Leave a Reply