”Haideți să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie”, spune Marcel Ciolacu, după ce AFEER a transmis că sunt „absolut inoportune, contraproductive și nocive” unele dintre modificările adoptate la OUG 27.

”Suntem interconectați. Haideți să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie…

Nu au rămas. Repet, niciun stat nu a rămas. Am văzut că nici Franța nu a rămas (fără energie – n.r.), care și-a închis cam jumătrate din producție nu cleară, nici Grecia, care nu are mari capacități”, spune Marcel Ciolacu.

”În loc să facă ordine și să soluționeze probleme, noua OUG creează haos și lovește în toți operatorii pieței de energie, periclitând securitatea aprovizionării cu energie a consumatorilor”, afirma luni președintele AFEER, Laurențiu Urluescu, care a cerut revizuirea OUG privind prețurile la energie.

Membrii Asociației Furnizorilor de Energie din România – AFEER consideră „absolut inoportune, contraproductive și nocive” unele dintre modificările adoptate de Guvern la OUG 27/2022.

Leave a Reply