Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat opinia si evaluarea despre ministrul apararii Vasile Dincu in doar citeva zile.

Initiat, Ciolacu declarase :

Când ești ministru al Apărării, nu mai ai crezuri, ai o politică a statului român. Repet, președintele având atribuții. Primul ministru trebuie să avem o discuție în coaliție. Nu e cazul să avem păreri personale și crezuri într-o perioadă de conflict

Aseara, la un post tv, Ciolacu a precizat :

Eu am spus foarte clar, când esti ministru al Apărării, într-o perioadă cu război la graniţă, comunicarea trebuie să fie într-un fel coordonată cu primul-ministru. Dacă se cere schimbarea lui Vasile Dîncu, pentru că a spus că un război se încheie cu o negociere, nu pot să fiu de acord. Eu ce am vorbit cu domnul Dîncu, m-am lămurit, a spus că nu s-a referit că Ucraina trebuie să cedeze din teritorii. Ceea ce este corect, orice război trebuie să se încgeie cu o negociere. Cred că declaraţia a fost scoasă din context”.

Întrebat dacă Dîncu a greșit, liderul PSD a răspuns: ”Categoric, da”.

1 COMMENT

  1. A aparut o noua forma de miscare in politica: titirezul politic similar cu intoarcerea de la Ploiesti,Bucuresti,Buzau.

Leave a Reply