Presedintele PSD Marcel Ciolacu a relatat ieri la un post tv ca un lucru discutat în interiorul partidului pe care îl conduce, dar și cu aliații săi, Ponta și Tăriceanu, a fost să vină cu o alternativă de program economic până la alegeri, care să prevadă inclusiv introducerea impozitării progresive a veniturilor românilor.

Cota unica de impozitare a fost introdusa de guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu si s-a dovedit o masura de succes din punct de vedere economic.

Introducerea impozitului progresiv, vazut de mediul de afaceri ca o piedica economica si o masura nedreapta pentru performanta, va avea un impact major in plan socio-economic.

 

2 COMMENTS

  1. Pe naiba, toti dau din gura dar niciunii nu misca nimic cand ajung la guvernare, ba mai mult, se plang de neputinta, de statul paralel(inca o denumire sa acopere propriile mizerii si complicitati)! Pentru nimic in lumea asta paratrantorii nu vor taia pensiile alea nesimtite, indiferent cum sunt botezate, decat colcaiala, bataie de joc, scandaluri, mai bine ar incepe ceva in avantajul celor multi mentinuti in saracie! Aproape zilnic se repeta proiectul Olguta-tv, segestioneaza saracia limitand-o la enervarea cetateanului neputincios! Am mai spus si scris, de ce nu fac trantorii politici un program guvernamental gratuit in doua etape, o etapa primavara si cealalta toamna, pentru vitaminizarea cetatenilor peste 50-55 ani, si ii terorizeaza cu spaimele si infricosarile?!? Sa fie programul proiectat de ani de zile si avum nu mai conteaza viata cetateanui?! De asta si dezintetesul fata de majoritate?! De asta nici traficul de fete si sclavi in strainezia continua?! Dur dar e adevarul deranjant pentru destui!

  2. Pe naiba! Exista un articol in pesurse.ro in care asociatiile de pensionari primesc sedii sau locatii de la primarie(nu pot copia linkul), mostra de mita ascunsa pentru capii ce conduc asociatiile pensionarilor in loc sa creasca nivelul de trai al pensionarilor mentinuti in saravia celor maxi 1450 lei! Nu pot sa ma arunc in minciuni si manipulari cu tot ce scriu deoarece, se intampla toate aceste actiuni rapid/peste noapte, incat nu ai cum sa aberezi sau minti.

Leave a Reply