Secretarul general interimar PSD, Paul Stanescu, a transmis vineri că social-democrații vor depune moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului pentru a-și apăra aleșii locali și membrii de partid. Mesajul vine după ce, înainte de Congresul PSD, o parte din social-democrați susțin că Paul Stănescu și Marcel Ciolacu mimează opoziția în avantajul PNL și al lui Klaus Iohannis.

„Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară! Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Am arătat în Parlament, la rectificarea bugetară, că știm să facem dreptate primăriilor și consiliilor județene, alocând fondurile ce acoperă cheltuielile făcute în pandemie. Ne vom bate să-i apărăm pe toți aleșii locali și membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eșuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar muncește, nu chefuiește în sediul Guvernului!”, a transmis Paul Stănescu citat de stiripesurse.ro

2 COMMENTS

  1. cade guvernu? asa, si? ce urmeaza? cine urmeaza? Firea, Stanescu, Dancila, Tudose, Grindeanu, USR, proRomania, udmr…. ce s-ar schimba, afara de niste nume si, eventual, procentele de impartire a prazii?

    dupa mine, sa nu cada guvernu! Am avea in continuare sa auzim ce zic imbecilii generatiei “zero barat”:

    https://www.b1.ro/stiri/politica/florin-citu-trecem-prin-cea-mai-dificila-perioada-pentru-economie-din-ultima-suta-de-ani-chiar-si-asa-vom-creste-pensiile-video-335411.html

    Aha, domnu Citu, deci, sa zicem, in toamna anului 1940 (nu stii mata ce o fost atunci da nici nu trebuie, ca deja esti ministru, ce-ti mai trebuie cultura?) sau in 1946-1948 nu era atita de rau ca acuma, nu? Nici in 1980-1981 cind cam eram in incetare de plati?

  2. Sa fim seriosi, au trecut cativa ani(cred ca cel putin 5-6ani) de cand scriu ca romania este controlata si coordonata la sange si ca vom trai zile grele, cred ca iti amintesti Radu, cereai dovezi! Ti-am trimis pe facebook poze cu doua panouri publicitare uriase din halvetica-zurichica, unde sint toate la vedere, doar sa fii prea prost sa nu intelegi practica politica pusa la cale pe plan mondial(una cu ala de la bruselles care avea pantofii diferiti si a doua cu pilonul II de pensii, am destule dovezi care pot justifica ceea ce scriu,fiecare cu parerea lui). Dovezi mai credibile care se practica de ceva timp, nu exista. Nici nu vreau sa conving de schimbarile ce vor urma in perioadele viitoare, giecare traieste pe pielea si buzunarul lui! Inca ceva, degeaba urla unii la altii in fata natiunii, sunt mici etape care distrug tacit sau in forta viata cetatenilor, indiferent care vor fi la guvernare, ce au semnat altii prin 2000, este obligatoriu de pus in practica, si cum “partenerii si pretenii nostri” se grabesc spre rasarit, nu ramane decat golirea caselor pentru a fi ocupate! Nu uitati ca acum cativa ani, cand era base presedinte, la bruselles se votase o circulara in care era specificat clar:”pe orice se pot cheltui bugetul statelor, fara a fi obligati sa justifice cu acte, dar interzis la cresterea nivelului de trai al majoritatii”, articolul erape cotidianul.ro original si tradus in limba romana! Ce traim de o perioada lunga, tocmai planul brusellesian! Offff, incredibil ca lumea asta nu vede realitatea adevaratadin spatele guristilor crizati, trantorii adunati cu tableta buclucasa si in urma trocului politic, plantati in functii, care decid soarta cetateanului roman: “moare sau traieste, sclav pe plantatii straineze sau nu+…”! Suntem inca in 2000 si mai e putin pana la relocare urgent, chiar daca ni se ascunde adevarul, mai suntem cativa care vedem printre cuvinte, ce plan exista.

Leave a Reply