Cozmin Gusa, patronul televiziunii Realitatea TV, post care si-a asumat un rol militant anti-PSD si pro-opozitie, face dezvaluiri pe banda rulanta intr-un interviu in Profit.ro. Iata cel mai recent episod :

Dar despre Cioloș ce părere aveți?

 Proastă!

Va candida la președinție?

Da. Este suficient de ambițios încât să nu accepte un joc de coagulare a dreptei și cred că va dori să aibă un joc personal, nu atât el, ci cât cei care-l coordonează. Eu am avut o surpriză neplăcută cu Cioloș.

Cine-l coordonează?

Cred că are destule legături în zona ofițerimii din diverse servicii secrete. În primul rând cred că SIE, cred că și în SRI, cred că și pe la foștii șefi de la 2 și-un sfert are fel de fel de conexiuni. Deci Cioloș este supus la multe legături, iar el se bazează pe foarte puțin. Doar pe relația excepțională pe care o are cu lidershipul Comisiei  Europene, relațiile pe care și le-a făcut cât timp a fost Comisar European.

Și credeți că platforma lui are șanse de ascensiune? Sau va fi ca un USR care s-a născut speranță și a murit iluzie sau invers.

Nu, deci în mod clar ei nu or să treacă pragul electoral la europarlamentare, care sunt în mai anul viitor. Nicio șansă. Iar creșteri semnificative nu-i prevăd nici nu are posibilitatea. CV-ul l-ar recomanda, comportamentul lui în zona de lidership practic îl anulează.

Bugetul.ro a cerut un punct de vedere și fostului premier Dacian Cioloș, dar până la această ora nu ne-a oferit niciun răspuns.

Mâine revenim cu noi dezvăluiri extrem de interesante și vă spunem și în ce zonă a serviciilor se află Cozmin Gușă.

 

8 COMMENTS

  1. Care opozitie mai Radu Tudor ? PNL e un PSD galben. Asta cu Ciolos e omul serviciilor e opera oamenilor din PNL. Ai vazut un PNList la tine in emisiune sa apere guvernul tehnocrat, cei mai buni oameni care au guvernat in Romania, dupa minciunile spuse de invitatii PSD ?
    Singura opozitie e facuta de USR si de partidul lui Ponta.

    E penibil Sa arunci baubaul cu serviciile cand nu sunt medicamente in spitale si nu avem drumuri si PSD fura banii romanilor care muncesc .

  2. Doua baloane,a se citi zerouri,cu care sa zboare,sa cada cand ii bubuie baloanele(caputul),sanse 0,00001%

  3. Paranoia lui Gusa nu are explicatie ,mie imi place Ciolos , cv – ul lui nu cred ca poate cineva sa-l conteste ,imaginea lui la Bruxeles nu are termen de comparatie cu cea a doamnei Dancila greseli de guvernare si parere imparte despre guvernare pe care a avut-o, nu este cu nimic mai deosebita decat a fostelor si actualelor guverne ,cel mai mult in guvernarea lui am apreciat depolitizarea managment-ului spitalicesc si ocuparea functiei pe criterii profesionale .

    • Singura calitate incontestabilă a lui Cioloș este aceea de nepot al lui Virgil Ardelean supranumit „Vulpea”.

Leave a Reply