Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici raspunde intrebarii presedintelui Klaus Iohannis despre banii de pensii si salarii

Cresc pensiile cu 10% de la 1 iulie

2 COMMENTS

  1. Parca era vorba de 1iunie,se laudase in ianuarie,acum mai lungesc? Cam tarziu,au crescut preturile precum gogosile trecute pein opareala! Ce sa mai cumpere pensionarul cu cativa banuti si ma refer la pensionarii care au muncit real,nu la puturosii carora li se da pensie de pomanagiu pro-politicieni!
    Apropo de milogii astia care se plang de intimidari fiind in functii! Parca la momentul maririi salariilor acestor caposi,s-a luat in considerare stuchiceala,jicnirile si toate ce se abat asupra lor! Ce vor acum? Si cu botul uns(salariile/veniturile uriase)si cu slanina-n pod(sa aiba protectie platita din bugetul statului)? Pentru ce? Ce li se intampla,e strict din cauza nemerniciilor practicate de ei si nu trebuiesc luati in seama! Ei si-au ales functia prin studiile parcurse in scoala si nu i-am expus noi in fata terorii cum se lasa sa se inteleaga!

  2. Ar fi trebuit sa creasca din ianuarie!!!

    N-ar trebui sa creasca pensiile cu 10%! Ar fi bine sa creasca alea mici cu 50-100% iar alea mari si alea speciale sa fie plafonate!

    Ma intrebam acum vreo luna de ce continua Teodorovici ce-a inceput Misa, dupa ce l-a criticat atat anul trecut si dupa ce parea “de treaba” pe vremea lui Ponta. Un amic mi-a atras atentia ca Teodorovici are un credit de 800.000 de euro pe care nu l-a terminat de platit si atunci am inteles de ce!

Leave a Reply