Dacian Cioloș afirmă că PSD lucrează cu organizații finanțate de miliardarul american George Soros. Într-un interviu la Adevărul Live, premierul a fost întrebat ce părere are despre asocierea care se face uneori între guvernul pe care îl conduce și Soros.

„Se înceară într-o parte a mass-media să se creeze o conotatie negativă unor temeni care sa fie legați de guvern. S-a întâmplat cu termenul tehnocrat, pentru a da o conotație negativă guvernului.

Cioloș constată că s-a sugerat cu insistență că Guvernul este fie unul manevrat de Soros, fie manevrat de Comisia Europeană.

„Soros este o persoană care și-a făcut averea inclusiv din speculații pe bursă, care a finanțat organizații din Europa de Est, inclusiv organizații care lucrează cu PSD, apropiate de PSD sau de alte partide. S-a încercat să se pună semnul egal între societatea civilă și Soros. Nu prea am suficientă energie și timp pentru a combate asemenea prostii”, a declarat premierul citat de stiripesurse.ro.

 

10 COMMENTS

 1. Niciodata nu mi au placut tupeistii !…Culmea atinsa de tupeisti a fost atinsa pe vremea baselului,cand le spuneasi ca zapada e alba,iar ei ziceau ca e neagra !!. Se pare ca Locios a preluat acest tupeu( l a avut si ppe cand era prin agricultura…apoi comisar)

  • Hai ca e buna ! Dupa ce Ciolos ne spune ca Soros a finantat organizatii in Europa de Est si ca inclusiv PSD-ul lucreaza cu ele ne spune ca a pune egal intre societatea civila si Soros e o prostie si el n-are timp de asa ceva. Ca si basescu incepe o propozitie cu a afirmatie pentru a o nega complet la sfarsitul ei !
   Nu spune nimeni ca TOATE absolut toate ong-urile sunt finanate de Soros dar o majoritate suficenta care are influenta suficienta in Romania. Pai nu d-aia le-a facut Soros?
   In plus stim bine ca “societatea civila” este de fapt o anume grupare de ong-uri carora sistemul le da acces la mass-media, decizii, propaganda etc.

 2. Se vede ca este foarte ocupat cu conducerea tarii.
  Bine ca are timp sa bata campii pe la neadevarul live, sa stranga gunoaie si sa stea pe la cozi.
  Asta cand nu face campanie electorala si platforme de trei bani.

 3. Sorosistii v-au mancat zilele 10 ani si acuma le faceti propaganda ieftina oamenilor scoliti de acestia, slujitori infecti care v-au insultat,v-au amendat,v-au bagat in puscarie patronul si va scuipa veninos si acum.

  • Eu zic ca nu e coincidenta. Eu zic ca e o realitate… Pana la urma Soros iese mai castigat daca baga bani in AMBELE tabere ale unei tari. Vorba aia, “mie frica de ce vad, dar mi-e mai frica de ce nu vad”

 4. Dacă nu ai energie văcare, n-ar fi mai bine să te duci de unde ai venit? Ţi s-a lipit şi ţie tronul de dos şi nu te mai laşi dus, vândutule!

 5. Si ce mare noutate spune Ciolos? Doar se stia de prima vizita a lui Soros in ’90, intalnirea cu Brucan & Co….
  Paduchii si lichelele lui Soros din organizatii au lucrat/lucreaza cu PSD si alte partide – au lucrat cu TOATE, in primul rand cu UDMR si cu PNL, PDL, ………nicio o noutate, doar asta este scopul si comanda lui G. Soros -Washington!
  DACIAN CIOLOS,este membru in “Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele “Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg.
  Sponsor si STAKEHOLDER al Grupului “Friends of Europe” este GEORGE SOROS.
  Grupului Bilderberg, din care fac parte conducătorii celor mai mari bănci şi companii din lume precum Goldman Sachs, Barclays şi BP, lideri de state, politicieni şi şefi de bănci centrale. Unul dintre ei este guvernatorul BNR Mugur Isărescu.
  Clubul Bilderberg – simpla enumerare a identitatii catorva dintre personajele care sunt fondatori si membri ai Comitetului Inteleptilor franmasoneriei: David Rockefeller, familia Rotschild, Henry Kissinger, Romano Prodi, prim-ministru al Italiei, regele Juan Carlos si regina Sofia ai Spaniei, printul Charles al Angliei, Javier Solana, Bush-tatal si fiul, Donald Rumsfeld, Bill si Hillary Clinton, Bill Gates, Jose M. Durao Barroso, presedintele CE, George Soros etc.,
  fondatorii tuturor sistemelor cum ar fi comunismul si cel actual dar si crearea UE,NATO,ONU,OMS, FED-ul care controleaza intregul sistem financiar,FMI,BM etc.
  Nu mai au sens explicatiile, stim ce vor astia si interesele lor oculte.
  Ciolos a intrat in hora politica -razboiul politic, desigur ca da. Nici asta nu e o noutate. Tehnocrat, politician tot aia! nu ne facem iluzii. Pupati-l toti pe Soros, doar va da BANI!
  Acest Soros!
  americantodaynews http://americantoday.news/george-soros-i-am-a-god-i-created-everything-i-control-america-and-hillary-clinton/
  M-am închipuit ca un fel de zeu …”, a scris el. „Dacă s-ar cunoaste adevărul, am purtat cu mine din copilărie mai degrabă niște fantezii mesianice puternice, pe care am simțit că trebuie să le controlez, altfel as fi putut sa am probleme.” Când a fost întrebat de către ziarul Independent al Marii Britanii sa elaboreze această declarație, Soros s-a aplecat în jos : „este un fel de boală când te consideri un fel de zeu, creatorul a tot, dar mă simt confortabil cu privire la acest aspect, acum de când am început să-l trăiasc.”
  “I fancied myself as some kind of God …” he wrote. “If truth be known, I carried some rather potent messianic fantasies with me from childhood, which I felt I had to control, otherwise they might get me in trouble.“ When asked by Britain’s Independent newspaper to elaborate on that statement, Soros doubled down: “It is a sort of disease when you consider yourself some kind of god, the creator of everything, but I feel comfortable about it now since I began to live it out.“

  yournewswire.com : Soros told the New York Times in 1994. “I am something unnatural. I’m very comfortable with my public persona because it is one I have created for myself. It represents what I like to be as distinct from what I really am.
  Next to my fantasies about being God, I also have very strong fantasies of being mad,” Soros said on British TV. “In fact, my grandfather was actually paranoid. I have a lot of madness in my family. So far I have escaped it.“

Leave a Reply