Au fost si sunt inca eforturi imense, multe sacrificii, dureri, frustrari, nopti nedormite. Dar tot ce nu te omoara te intareste. Sper ca vom sarbatori Ziua Nationala a Romaniei in casa noua, impreuna cu telespectatorii nostri nepretuiti !

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, primele imagini cu noul sediu al Antena 3, după nouă luni în care televiziunile trustului Intact au fost nevoite să emită din spații improvizate.

”De nouă luni muncim cu sacrificii uriașe din partea întregii echipe. Nu vreau să ne victimizăm. Ne-am asumat această bătălie”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Cinci zile pentru evacuarea a cinci televiziuni

Vă reamintim, imobilele în care și-au desfășurat activitatea posturile de televiziune ale trustului Intact Media Group au fost evacuate în urma notificării primite de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care a pus în executare o sentință penală în dosarul Telepatia, al carui rechizitoriu a fost realizat de un procuror mafiot, arestat pentru coruptie si alte infractiuni grave.

Cât pierde statul prin lăsarea în paragină a sediilor Intact

Președintele ANAF, Dragoș Doroș, a declarat, la Antena 3, că Fiscul plătește lunar 26.000 de euro pentru paza sediilor Intact. “Este mult sau puțin, eu cred că este foarte mult. Între alte lucruri pe care noi le facem și nu se văd la suprafață este să rezolvăm o problemă de care suferă tot sistemul de achiziții publice. Modificăm procedurile și încercăm să facem curățenie. Ce pot să vă garantez este că atunci când avem orice suspiciune, când avem dovezile, avem un dialog continuu cu toate organele statului competente. Problema corupției, a integrității, este importantă”, a spus Doroş.

Surse din ANAF au confirmat pentru jurnalul.ro că doar fostele sedii Intact sunt păzite în prezent, dar au spus că “se lucrează în acest moment la o nouă confiscare mai serioasă”.

https://www.antena3.ro/actualitate/media/mihai-gadea-prezinta-primele-imagini-cu-noul-sediu-antena-3-la-sinteza-zilei-de-la-21-00-383595.html

 

12 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor tare mi-as dori sa emiteti in format HD, oare pe cand ne-ati putea oferi aceasta surpriza?

 2. Tot cu formatul HD si eu.
  Sunt convins ca sunt foarte mari costurile, dar ganditi-va ce avantaj ati avea in fata concurentei.
  Si ce mesaj ar fi pentru cei care v-au dat afara din sediu.

 3. Domnule Radu, va întreb și sper să nu vă supărați:
  1) Când o să curățați studiourile de oamenii care sunt nelipsiți seară de seară, foștii și iar foști și iar foști ? Aceleași figuri de parcă sunt special infiltrate să nu cumva să mișcați în front fără să nu fiți filați și eventual puși la punct.
  2) Acest Ciuvică, plin de autosuficiență, care nu suportă pe nimeni să vorbească mai mult. Uneori î-ți vine să spargi tv-ul când este numai el în studio.
  3) Cu toată stima pentru Dna Profesoară Andronescu, dar mă întreb dacă d-nei mai are și familie? Aceiași antipatie când o vezi încruntâdu-se, de parcă țara trebuie împărțită în PSD și ei ? Când oare vor înțelege și cei de la PSD că fie că le convine fie că nu, ȚARA ROMÂNEASCĂ SUNTEM TOȚI, NU NUMAI EI PSD-IȘTI ? SĂ IA MODELUL AMERICANILOR ! FIE DE STÂNGA FIE DE DREAPTA SAU ȘTIU EU CE HRAM POARTA, SE IUBESC CĂ SUNT ȘI RĂMÂN AMERICANI ȘI NU PSD-iști și ATÂT ! Când îi vezi pe ai noștrii umflându-se în pene, î-ți vine să dai cu căciula……..
  Oare veți reuși să faceți curățenie sau vom fi nevoiți pentru liniștea personală să căutăm pe alte posturi ?
  Cu deosebit respect !

  • Frate, am crezut că prima dată ai scris la repezeală cuvântul “î-ţi” …dar văd că l-ai scris de două ori aşa…te rooog să-l scrii fără cratimăăă. Şi mai lasă PSD-iştii că-ţi face rău la fiere şi la cord…Dl.Ciuvică e un simpatic şi… uite că mai sunt telespectatori care vor să-l vadă la dezbateri. Este loc pentru toată lumea…vorba acea: “omul bun încape oriunde”.

   • câinele moare de drum lung și …….tu………..rămâi cu penali tăi PSD-iști. Vezi că natura ia dotat si cu LOC DE PUPAT ! Să ai grijă și de mama mare.
    După cum am mai zis și scris, și ceilalți își au penalii lor, dar n-au lăudători activi(plătiți) cum sunt organizați ”AȘA ZIȘI DOMNI ĂȘTI”.
    Și pentru cultura unora și altora, ( cei care au lipsit de la lecțiile de cultură generală ), pe aproape 175 gr. de la EST la VEST, sunt suficienți sateliți și mult, mult peste 3000 și ceva posturi TV și radio, pentru gustul fiecăruia încât să nu dai cu nasul în fundul PSD-iștilor. Mai citește și laudă-l pe Ciuvică ( poate-l mai și calmezi că i se cam roșesc ochii-n cap uneori).
    mare-ți este grădina doamne…………..și plină de…………………….

    • Releule stai tu liniştit şi fără grijă, căci eu am coloană vertebrală şi ascult opiniile multora…Cu unele sunt de acord, iar cu altele nu…De-aia eu am cap cu un creier mare şi creţ în el şi nu un dovleac cu trei seminţe defecte. Eu cred că tu ai cam lipsit de la şcoală şi de-aia nu prea o nimereşti cu cratima…Când nu trebuie, o pui, iar când trebuie, nu o pui…Îţi cam stă dl. Ciuvică în gât…ha,ha,ha…ia cu apă, ca să-ţi trecă!

     • se vede coloana, dar ai lipsă măduva !!! iar încrețiturile arată că a intrat în putrefacție și pute.
      mai întreabă și pe alții, dar de ce-mi pierd eu vremea cu toți neterminații ………….stale-ar cratima-n gât

     • Îţi văd frustarea si chipul contorsionat de ură…Este peste puterea ta de înţelegere că, noi oamenii, suntem foarte diferiţi unii de alţii şi că fiecare dispunem de liberul-arbitru. Sincer, îţi doresc sănătate şi toate cele bune, iar în sufletul tău, frustrarea şi ura să fie înlocuite de bunătate şi toleranţă!

Leave a Reply