Premierul Dacian Cioloş cere electoratului ca duminică să voteze cu PNL sau USR pentru ca proiectele începute de Guvernul său să poată continua.

“Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua este nevoie să fim în măsură să creăm o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după alegerile din 11 decembrie, în jurul PNL şi al USR. În felul acesta putem să avem susţinerea politică pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute şi pentru a continua alte proiecte şi alte idei care au reieşit şi au izvorât în acest an. Vă invit deci să votăm cu Partidul Naţional Liberal sau cu Uniunea Salvaţi România pentru că acum pot spune, în sfârşit, că avem cu cine să ducem România înainte!”, a arătat joi premierul, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Cioloş a susţinut, totodată, că îşi doreşte să continue un mod de guvernare bazat pe transparenţă şi eficienţă, atrăgând atenţia că toate proiectele sale pot fi întoarse dacă se revine la o guvernare bazată pe minciună şi populism.

“A fost o guvernare bazată pe o bună gestiune a banului public, pe integritate, pe transparenţă şi pe eficienţă şi ne dorim să continuăm acest mod de guvernare. Însă ne dăm seama că, chiar dacă a trecut un an de zile, toate aceste proiecte începute pot fi uşor întoarse dacă revenim la un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism şi bazat pe corupţie”, a mai spus prim-ministrul.

El a mulţumit PNL şi USR pentru decizia de a susţine “necondiţionat” Platforma România 100, partide “care au decis să pună accentul pe valori şi pe principii înainte de a vorbi de angajamente legate de un viitor program de guvernare”

13 COMMENTS

 1. Chiar azi Papa de la Roma condamna media si presa care raspandesc stiri false informand gresit telespectatorii si cititorii. Papa il sustine pe Ciolos. Oare si Papa o fi basist domnule Tudor?

   • :)))))))))))).
    Iti dai seama nene ca astia de-alde Carmen care a tras sigur pe nas ceva despre papa-lapte Ciolos o sa se duca sa voteze?!?! Ca pe mine asta ma sperie rau!!!!
    Dna Carmenutza, da cum se intampla, elaborati un pic: aveti calendar cu papa si ciolos, o factura de curent sfintita la Guvern… ca sunt ff curios:))
    Dar da, s-ar putea ca Papa sa tona cu Ciolos ca doar biserica ne zice sa dam cezarului ce-i al cezarului…

 2. Il sustine in tot ce a exprimat in fata lui Gadea. Doar nu la parlamentare. Hahahaaha ce coincidenta !

  • Acest individ ne-a mintit cu nerusinare cand a zis anul trecut ca el doar gestioneaza guvernul pana la alegeri. Iata-l in campanie electorala sustinand partidele al caror candidat este. Asta in timp ce ne repeata cu nerusinare ca el nu candideaza. Cat fariseism!

 3. Orice s-ar spune, e foarte trist finalul mandatului Ciolos: omul s-a compromis înfiorător in afacerea “mocirlei” si asta pare sa conteze chiar si pentru propaganda răspândită pe Facebook in diaspora (canadiana, in cazul meu). Ultimul clip pe tema “Dragnea-Sauron furând copiii din brațele mamelor inspăimantate” publicat ieri 7 Decembrie a dobândit un singur share (asa m-am procopsit cu el pe news Feed via un amic susținător USR) si 0 likes in 24 ore de rulare! Desigur, obrăznicia si lipsa de gust a tineretului pro-Ciolos sunt imbatabile dar chiar si obraznicaturile USR prezente in platourile A3 la ultima dezbatere s-au ferit sa mai agite sloganul “acum ai cu cine” referitor la Dacian Ciolos; degeaba, noroiul se “lipește” de om/mud sticks (ca sa traduc mot a mot, precum dl Barna, din aceeasi limba a afacerilor) si diploma in agronomie nu e un scut suficient de rezistent împotriva murdăriei morale dezvăluită de premier pe ultima suta de metri din trista campanie a “dreptei” din acest an. Din păcate, aceasta campanie se termină cu insufletitorul mesaj “n-ai cu cine” si asta e in întregime/entirely din vina nimicniciilor combinate, a președintelui si-a premierului “meu”.

  • Nu s-a compromis cand i-au fost interpretate vorbele. A spus ca respecta pe toti telespectatorii indiferent a carei televiziuni. Lui nu i-a fost respectata demnitatea in mai multe randuri antena3 mintand ca Ciolos a facut lucruri pe care de fapt nu le-a facut. Eu nu l-am auzit pe domnul Gadea sa isi ceara scuze pentru minciunile spuse la adresa multor oameni politici ca director a acestei institutii. Domnul Ciolos si-a cerut scuze. Asta este diferenta intre oameni.

 4. Nu prea a inteles lumea despre ce continuare e vorba . Nu poti continua ceva ce nu s-a prea facut
  In sfr. Ciolos trebuia sa zica ceva in limbaj de campanie. Atat.

 5. Cu certitudine indemnul d-lui Cioloş pentru un vot in favoarea PNL si USR va fi dus la bun sfarsit de puzderia si pizderia de postaci care au scris in disperare pe blog-ul Dvs, d-le Tudor si scuze pentru vocabular.

Leave a Reply