Fostul premier Dacian Cioloş spune că nu s-a pus niciodată problema unei negocieri pentru a deveni membru al Uniunii Salvaţi România, cum spunea preşedintele formaţiunii şi cere USR să nu mai folosească numele său.

„I-am spus deja domnului Nicuşor Dan de o săptămână că nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloş în USR şi nu asta a fost problema de la început! Ei trebuie să îşi rezolve problemele interne din partid şi ar fi bine să nu folosească numele meu”, a declarat Dacian Cioloş pentru Digi24.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că i-a trimis o invitaţie oficială lui Dacian Cioloş să intre în Uniunea Salvaţi România şi a primit răspunsul că solicitarea va fi analizată. Purtătorul de cuvânt al partidului, Dan Barna, a spus, la rândul său, că Cioloş, dacă se va decide, nu va veni în USR ca „persoană fiziciă”, ci cu echipa sa de oameni „competenţi şi valoroşi”, scrie news.ro.

 

11 COMMENTS

 1. Mai degraba m-ar interesa la invitatia cui a fost dl. Ciolos la sedinta P.E., iun ce calitate si spre deloc aceasta balacareala ieftina ?

  • Domnule Radu Tudor,

   Faceati acum doua zile o descriere minunata a barbatului Ciolos…la A3
   O descriere superba zau m-a uns pe inima ! V-am si iertat ca sunteti prieten cu …nu spui cine 🙂
   ——-
   Altfel ma bucur mult pentru Nicusor.
   A incalzlit scaunul pentru barbatul Ciolos ca sa fie comfortul maxim pentru El Maximo. Asta e Nicusoare , oamenii vostrii : integrii, onesti curati diferiti de politicieni !!! Si acum Nicusoare o cafea pentru Ciolos , cream and sugar please , pardom merci

     • Se mai aude si asta ,ca ar fi foarte apropiat de serviciile franceza pe linia sotiei:))) acum cat e adevarat cat e fantasmă nu stim….
      Dar la sie ceva îmi spune ca e …eu asa cred:)

 2. Nu stiam ca Primaria unei Capitale trebuie sa aiba echipa de fotbal sau un buget din care sa plateasca salarii de top unor sportivi profesionisti de top.Pentru asa ceva s-au inventat sponsorii iar metoda functioneaza cu succes peste tot in lume.Banii publici pot merge din bugetele locale catre scolile,liceele sportive unde copiii au nevoie de echipament,pot merge catre bazele sportive de cartier atatea cate au ramas in picioare,catre anumite sectii de sah sau alte sporturi care nu pot atrage sponsori adica banul public trebuie sa mearga acolo jos,unde este nevoie de el si nu poate atras altfel.Pentru o campiona europeana la handbal ar putea usor sa existe sponsor,ar fi o concurenta intre sponsori pt asa ceva,toate cluburile de top din Europa,numele orasului a ramas in titulatura echipei,ea va apartine tot Romaniei,ne va reprezenta in continuare iar un sponsor puternic ar putea investi chiar mai mult decat o face primaria deci sperante ca ea sa ramana acolo sus pe primul loc ar creste.

  • CSM Bucuresti aparține Timișoarei sau Clujului?! Pe bune? Nu mai e valabilă povestea cu miticii? Cei din Baia Mare susțin HCM și nu consideră niciodată ca CSM-ul îi reprezintă. Chiar au venit si au făcut circ la București iar când s-a jucat la Baia Mare au înjurat și spurcat mai rău ca birjarii. Așa ardeleni cum se dau ei.

 3. Din toată tevatura de ”adunaţi” pentru miting însoţiţi de europarlamentarii care hulesc România şi româniii, unde a fost şi ministrul justiţiei, câţi dintre aceştia vor primi cadou bursă la ‘Brusseles’ sau câţi vor primi drept premiu un obiect sau altceva! Se practică cu brio această ”reformă” politicianistă personală!

 4. Ce disperat e Ciolos sa intre sef la vreun partid, mi-e sila. Chiar nu stiu ce vad unii la acest securist european de valoare…nula.

Leave a Reply