Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat marţi, la Râmnicu Vâlcea, că „nu este în regulă” modul în care au fost interpretate declaraţiile Oanei Bogdan, care a pledat, într-un comentariu pe Facebook, pentru renunţarea la dreptul la proprietate. Cioloş susţine că Oana Bogdan e „un antreprenor de succes, care a valorificat proprietatea privată”.

Asta arată că dumneavoastră aţi înţeles că mesajul a fost altul. Nu este în regulă modul în care a fost interpretată de unii, inclusiv în presă. Oana Bogdan este un antreprenor de succes, care a valorificat propietatea privata şi îşi pune problema modului în care resursele pe care le avem de gestionat ca societate le putem gestiona colectiv, în comun. Si responsabilitatea pe care o avem ca cetăţeni, dincolo de familie şi dincolo de cupluri, pentru a lucra în comun pentru binele societăţii”, a declarat Dacian Cioloş la Râmnicu Vâlcea, potrivit adevarul.ro preluat de psnews.ro

Oana Bogdan, membru în Consiliul Naţional al PLUS, a precizat într-un comentariu pe Facebook că „un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate, adăugând că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenţi ai vânătorilor şi culegătorilor, nu am avea proprietăţi şi am trăi în grupuri în loc de cupluri….as desfiinta agricultura”.  Ieri, aceasta revenea asupra comentariului şi acuza că i s-au răstălmăcit şi „interpretat cu rea credinţă” cele spuse. Oana Bogdan a explicat că în comentariul său nu a fost „nicio clipă despre confiscarea sau deposedarea forţată de proprietate a oamenilor”, subliniind că şi ea a avut bunici care au suferit pe urma colectivizării.

10 COMMENTS

 1. Cine e Oana B.?
  Un produs de laborator sau o urmasa a A.
  Pauker ?
  O colectivizare mai ceva ca in anii 1950 !
  Vom trai in triburi , nu in familie .
  Eu ii propun sa renunte ea dl.Ciolos la toooate proprietatile.Sa le doneze statului.
  Proprietatea se refera si la bunurile mobile.Inclusiv banii.

 2. Intrati pe:
  “Classified: What The Hell Lives On The Moon NASA, What Did Our Astronauts Really see”;
  “The 10 Most Mysterious Pictures From The Moon”.

 3. Serios…pesedistii au fugit in strainatate cu sute de milioane de euro , ba mai nou au dreptul sa isi anuleze condamnarilor si noi il acuzam pe Ciolos de folosofii…putem fi profesionisti putin?

 4. eu sunt de acord cu ciolosista!
  Perspectiva de a nu mai plati impozite (pai daca nu mai ai proprietati…) e foarte atragatoare.
  Da nu stiu cum se face, practic, procedural. Daca in privinta proprietatilor se gindeste la donatie, ma ofer sa o ajut.

  Deci as dori sa vad un exemplu personal: intii sa renunte doamna la proprietate, sa renunte doamna la agricultura, sa traiasca doamna in grupuri, sa vineze doamna intii.
  Nu e clar daca in program intra sa renunte si la sampon, la tampax, etc dar poate vine cu precizari printr-un comunicat oficial USR PLUS, ca sa nu ne mai minta presa rea.

  Pentru acest experiment, ideal si convingator ar fi sa mai ia cu ea si pe altii, cit mai multi, de la partidul/alianta care asigura cel mai bun viitor pentru Romania – si dupa un an-doi, vedem care e rezultatul, facem un referendum sau o lasam pe baza de voluntariat…

 5. agresivitatea dl Ciolos trebuie să ridice multe semne de întrebare?
  “democratul” Cioloș este în război cu jurnaliștii care prezintă partidul PLUS exact așa cum este. îl deranjează pe dl Cioloș.

 6. Nu mai bine d-na cu pricina si seful ei ar vorbi mult mai clar si concis pentru a da nastere unor interpretari ? Adevarati profesionisti.

Leave a Reply