Curtea Constitutionala a respins plangerea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu neconstitutionalitatea Legii bugetului de stat pe 2019. Iata reactia presedintelui :6 COMMENTS

 1. Ccr e o institutie de criminali la dispozitia psdului.
  Pndl e un jaf fara precedent in istoria romaniei.
  Dorneanu nu trebuie sa scape de mizeria pe care o gireaza.

 2. acesta e presedintele romaniei? a fost basescu, este iohanis….cine urmeaza? mergem in aceeasi directie? eu cred ca da. sri-ul este la putere. influenta criminala a sri-ului merge de la bietii actori, prin procurori pina in creierul UE. admirabil dar eficient. bietul JWK in schimb….e pur si simplu autist.

 3. toata filosofia politica a guvernatorului german se rezuma la ce i-a spus el lu Dancila: “sa faca ce i se spune!”.

  Pesemne ca insusi Vîşinski s-a reincarnat in groful asta.
  Metodele sunt aceleasi: intii provoci dezordine, scandal, greve, blocaj, foamete dupa care ceri demisia guvernului pe motiv ca nu stapineste situatia:

  “25 februarie 1945
  Regina mamă Elena scrie în jurnal:„Americanii şi britanicii au un comportament absolut josnic. Pur şi simplu tremură în faţa ruşilor. E dezgustător să vezi aşa ceva“.
  Diplomatul american Cortland Van Renesselaer Schuyler, reprezentantul SUA în Comisia Aliată de Control, scrie în jurnalul său:„Pe la mijlocul lui februarie 1945, situaţia politică în întreaga Românie a devenit critică. În multe oraşe, comuniştii preluau controlul autorităţilor locale cu forţa. […] Trupe sovietice şi poliţia apăreau cu o frecvenţă tot mai mare pe străzile oraşelor şi zvonurile răspândeau vestea unei lovituri comuniste iminente“. (Nota de jurnal este inclusă în volumul „Sovietizarea României. Percepţii anglo-americane“, de Ioan Chiper).
  În aceeaşi zi, Petru Groza, Gheorghiu-Dej, Lothar Rădăceanu, Lucreţiu Pătrăşcanu, Ştefan Voitec, Teohari Georgescu şi Romulus Zăroni semnează un apel adresat regelui Mihai prin care cer demisia „călăului“ Rădescu. România fierbe!

  27 februarie 1945
  Andrei Ianuarievici Vîşinski, fost procuror general al URSS în timpul marilor procese de la Moscova, aterizează în Bucureşti. E a doua venire a lui Vîşinski în România, despre care nu ştiu nici englezii, nici americanii. În aceeaşi zi, la ora 21.00, e în audienţă la regele Mihai, căruia îi citeşte, calm, un comunicat „în numele guvernului de la Moscova“: demonstraţiile de stradă, tulburările din fabrici şi uzine, starea presei, toate dovedesc că Nicolae Rădescu nu mai poate asigura ordinea în ţară. Este cerută demiterea premierului.

  28 februarie 1945, ora 15.30
  Vîşinski este din nou în audienţă la rege. Suveranul se întâlnise deja cu Rădescu şi începuse consultările şi negocierile pentru un nou guvern. Britanicul Ivor Porter redă vorbele unui Vîşinski surescitat, care bate cu pumnul în masă:„Noi considerăm că generalul Rădescu şi membrii guvernului său sunt nişte fascişti. Vă spun oficial că nu putem tolera asemenea guvern. […] Până la ora şase, trebuie să-i anunţaţi demisia şi până la opt un nou guvern trebuie format“. Apoi, pleacă trântind uşa atât de tare încât tencuiala de deasupra cade.”

  (revista Historia)

 4. “Curat constitutional, dar umflați-l”, cam asta se deduce din spusele lui Johannis pe subiectul bugetului 2019. Bănuiesc ca individul n-a auzit de Ghiță Pristanda, și de Caragiale nici atât, dar comparația nu poate fi ocolită și numai o doza serioasă de umor ne mai poate alina iritarea produsă de prostia presedintelui roman in funcție. Din păcate, Caragiale a lăsat un repertoriu restrâns iar stupizenia lui Johannis se anunța vasta ca marea—sa speram ca nu epuizează toate Comparațiile cu prostii imortalizați de maestrul farselor absurde pana la alegerile din Noiembrie a.c.

 5. Delicios discursul lui Iohannis ! Adevarul e ,ca omul se pricepe la cuvinte ! Bravo Iohannis ! 6945 de zile ale PSD-ul la carma tarii ,ce avem ? Pai am ramas cu ce s-a canstruit in timpul comunistilor !

Leave a Reply